Raikkonen: "Sıralamalarda Yavaş Kalmanın Bedeli Ağır Oluyor"

yazar:

kategori:

Yarışa altıncı sıradan başlayan Raikkonen, Macaristan’da iyi bir yükseliş gösterdi ve 2. olmayı başardı.

Raikkonen “Araç iyi çalışıyordu ancak ne yazık ki cumartesi günleri yarışı daha zor bir hale getiriyoruz.”

“Umarım bu durumu biraz çözeriz ve  yarışın başında biraz daha ön sıralarda olmayı başarırız.”

“Bugün iyiydik ancak dün kolay gemedi. Öyle olmasaydı yarışı kazanabilirdik.” 

“Yarışın sonunda yakın mücadele olacağını biliyordum. Yarışın bitmesine 10 tur varken son 2 turun zor olabileceğini düşündüm.”

“Ancak onu arkamda tutabileceğim konusunda şüphem yoktu. İlk sektörde iyi hıza sahiptim ve son virajda şansının olmayacağını biliyordum.” dedi.


Yorumlar

“Raikkonen: "Sıralamalarda Yavaş Kalmanın Bedeli Ağır Oluyor"” için 18 yanıt

  1. o yıl yaşanan olayları eminim çok iyi hatırlıyosundur. ayrıca o yıl ki ferrari en hızlı olmasa da en az bir mclaren kadar iyiydi. yani araç hızlıydı, raikkonen de hızlıydı. artı olarak mclaren deki karışıklıktan da yararlanarak şampiyon oldu.

    ayrıca sen bana bununla gelirsen ben de sana 2008 yılını hatırlatırım.

  2. Raikkonen06  avatarı

    Sana en büyük örneği Kimi'yi veriyorum.2007 şampiyonluğunu diğerlerinden 2 saniye hızlı bir araçla mı aldı?

  3. 🙂 saçma sapan muhalefet mi. at gözlüğüyle bakıp yazmamak ne zamandan beri saçma oldu. tuttuğum plotun her yaptığını savunacak veya destekleyecek değilim. böyle davrananlara da şaşırıyorum. adamın yanlışı varsa söylüyorum işte ne var bunda. bunun neresinde saçmalık.
    güldürmeyin lütfen.

  4. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    valla sen tuttuğun takım veya pilotun aleyhinde saçma sapan muhalefetlik yapabiliyorsan,sen kimi taraftarı falan değilsin,kimseyi kandırmana gerek yok.cesur ol gerçekten kimi destekliyorsan,onun nickini al bari.

  5. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    yorumum 'kimi ' içindi.senin yazdıklarına katılıyorum.

  6. gerçek pilot değil öyle mi 🙂 yahu heralde aracının gücüyle kazanacak, başka ne bekliyordun ki. hangi şampiyon pilot aracının yetersizliği ile şampiyon olmuş bana bi söyleyebilir misin?

  7. sanırım bana söyledin. fake hesap falan değl. her zaman her yorumumu bu "kimi" nickiyle yaptım. ayrıca evet kimi raikkonen taraftarıyım belirteyim de bilmeden konuşmayın ya da kendi yaptığınız davranışları başkasına mal etmeyin.

  8. sıralamalarda ferrarilerin arkasında kalması kötü oldu. ferrariler hızlı olup ön gurupran kopmasalardı kimi de lidere daha yakın yarışabilirdi. yaşırın ilk on turunda alonso ve massa rai'nin önündelerdi ve vettelden her tur nerdeyse 1 sn fark yiyorlardı. rai de onların yavaş kalmalarından dolayı ön guruptran koptu. belki de bu yüzden iki pitstop stratejisine döndüler. güzel bir sonuç oldu. kazanmak isteriz ama ikincilik de kötü değil. yarış kazanabilmemiz için ön çizgilerden kalkmak lazım.

  9. Raikkonen06  avatarı

    @Kimi Raikkonen kardeşim kim yazmış fake hesaptan?

  10. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    adam yanlışlıkla fake hesaptan yazmş bide =),belçika-spa da raikkonen'in en büyük rakipleri mercedesler olacaktır.bir de alonso tabiki.belçika şampiyona adına önemli bir yarış.kimi kral olduğun bir pistte,ekstra bir çapa gösterip galibiyet almanı bekliyoruz.

  11. Raikkonen06  avatarı

    İsterse 10 kere dünya şampiyonu olsun zerre kadar umrumda değil bana göre tamamiyle bir gerçek pilot değil hala aracının gücüyle yarış kazanıyor daha tam anlamıyla kendi performansını göremedim üstelik hala onu zorlayacak takım arkadaşıda görmedik takım emirleri yüzünden o yüzden sen kafana takma bu kadar rahat ol benim için önemli olan Kimi gerisi boş eyvallah :))

  12. 4. şampiyonluğunu kazanırken ki çığlıklarını da unutamayacaksın 🙂

  13. Raikkonen06  avatarı

    Vettel'in ağlaması hala kulaklarımda :))))))))))

  14. Kimi_ in_Rai avatarı

    Lotus sıralamalarda zaten zayıf,ama Kimi tek turda 3-5(min-max) olurdu / "Sıralamalarda yavaş kalmanın bedeli ağır oluyor" Doğru lafa ne denir ama şu tek Lotus'a ait değil Kimi sanada ait

  15. Rai'cim kusura bakmada bu sefer takimin pek sucu yok, Grosjean 3. olmusken siralamalarda cok yavasiz diyemezsin, bugun 3. sen basladaydin yarisi almistin.. Ve ozellikle ilk turlarda lastiklerini iyi isitmadigin icin yer kaybediyorsun, isinma turunda zik zak yap biraz! Diger isleri mukemmel yapiyorsun zaten..

  16. Schumi'nin en iyi pilotlar içinde saydıklarından biri knockout oldu maalesef: 'Yeterince yer bırakmadı, yarış yönetimine gidin şikayette bulunun, alın önümden!' serzenişi nedir yahu!? Yarıştan sonra da Kimi'ye söylemiş yer bırakmadığını; hayret, Kimi gülmüş; ben de tabi 🙂 En iyilerden olmak hiç kolay değil, iyi olmak da kolay değil.. Ama iyiysen belki bir gün en iyilerden olursun; 9,5 dirhem hesabı.. Virgülden sonraki o yarım dirheme sahip üç pilotun yeri sağlam; hatta bazen yukarı yönde düz rakama yuvarlıyorlar(bu grupta eskilerden de var tabi)..

  17. pilotun dibi

  18. pilotun hası..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir