Whitmarsh Geliştiklerini Düşünüyor

yazar:

kategori:

Mclaren’in İngiliz pilotu Jenson Button iyi bir yarış çıkararak bitiş çizgisini 6. sırada görürken, Sergio Perez 9. sırada kalmıştı.

Martin Whitmarsh pilotlarının iyi bir yarış çıkardığını söylerken aracın Macaristan’da daha da hızlı olduğunu düşünüyor.

“Button bugün iki pit stopla beraber harika bir iş çıkardı. Oldukça kontrollü ve hızlıydı. Mp4-28 burada daha da hızlı görünüyor.”

“Perez bugün şanssız olmasına rağmen oldukça profesyonel ve sağlam bir iş yaptı. Her iki pilotumuzda böylesine sıcak bir hafta sonunda lastiklerine iyi bakarak iki pit stop yaptılar. Onları alkışlamak gerekiyor”

“Sezonun ikinci yarısında elimizden geldiğince gelişip iyi puanlar toplamaya devam edeceğiz. Tüm ekibimiz sezonun ilk yarısında çok iyi çalıştı ve tatili hakediyorlar”

“Eski dostumuz Hamilton’u galibiyetinden dolayı tebrik ediyoruz. Bugün gerçekten çok iyi bir yarış çıkardı ve zafere ulaştı”

 

 


Yorumlar

  1. Raikkonen06  avatarı

    En azından sene başından çok daha iyi gerçekten gelişme var Mp4-28 gelişime açık sanırım bu yılın acısını gelecek sene bütün sezonu domine ederek çıkarmaya çalışacaklar göreceğiz bakalım ayrıcada vetteli arkasında tuttuğu içinde çok teşekkürler Button'a :))

  2. Helal olsun Button'a, adam yarıştan sonra bile sıra kazanmaya devam etmiş 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir