Hindistan'la Birlikte Kore GP de Düşebilir

yazar:

kategori:

Mevcut 19 yarışlık takvime Avusturya, Rusya ve New Jersey eklenecek.

Mercedes’ten Niki Lauda New Jersey yarışının maddi sıkıntılar nedeniyle bu yıl yapılamayacağını söylemişti.

“Bildiğim kadarıyla çoktan takvimden düşmüş durumda.”

New Jersey yarışı organizatörlerinin paralarının kalmadığı söyleniyor ve Bernie Ecclestone’un bu konuda hiç de sabırlı olmadığı biliniyor.

Kore yarışının da tehlike altında olduğu ve 2010’daki ilk yarıştan bu yana zarar ettikleri ve yerel yetkililerin kayıpları telafi etmeye niyetli olmadıkları düşünülüyor.


Yorumlar

  1. tolgakaranlik avatarı
    tolgakaranlik

    F1 de organizatör kazıklama üzerine kurulu oldu artık maalesef, her şeye dolar olarak bakanlar gün gelip yarışacak pist bulamayacaklar. İnsanların vergilerinden kesilenlerle dev tesisler yapılıp üç sene sonra kapısına kilit vuruluyor yav yazıktır…

  2. Bencde asyadaki yarışlar çok can sıkıcı oluyor nedense keyıf alamıyorum genelde.Avusturya A1 Ring en çok beğendiğim pistlerın başında gelirdi her zaman o piste yarışmayı severdim bilgisayarda.İstanbulpark da geri gelse iyi olur.

  3. Düşsün ya boşver o Asya pistleri yerine Red Bull'Un parasıyla koysunlar Avusturya GP'sini, koysunlar Ferrari'nin parasıyla İmola'yı, Portekizde Algarve var son zamanlarda GRID 2 oynamışlar epey beğenmiştir zaten, ee döndür Istanbul Parkı'…

  4. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Hindistan vergi istiyor .

  5. kore neyse nede hindistanı niye düşürüyorsun be bunak.zaten takvimde bir kaç hızlı pist var onları bari yok etme.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir