TOSFED Serhan Acar ile Yollarını Ayırdı

Serhan Acar bugün yaptığı açıklamada federasyonun yeni planlamasındaki değişiklikleri kabul etmediği gereçkesiyle iş akdinin feshedildiğini açıkladı.

Acar’ın yayınladığı açıklama şu şekilde:

VEDA VE TEŞEKKÜR…

Merhaba,

4 Temmuz 2013 tarihinde seçimle iş başına gelen Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu yönetim kurulunun, federasyonun yeniden yapılanması için yaptığı planlama dahilinde; bana verilen yetkileri azaltılmış yeni görev tanımı ve maaşımda yapılmak istenen indirimi kabul etmediğim ve bu hususlara itiraz ettiğim için, iş akdim feshedilmiştir. Benimle beraber mesai arkadaşlarım Emre Işık, Tarık Sönmez ve Enver Kurtuluş da işten çıkarılmıştır.

2000 yılında 21 yaşında, en küçük çalışanı olarak girdiğim TOSFED’den, en eski çalışan olarak ayrılıyorum. Bu süre zarfında basın asistanlığı, neticeler sorumluluğu, hamallık, dergi editörlüğü, yazı işleri müdürlüğü, şöförlük, rehberlik, neticeler sorumluluğu, motosiklet yarışlarında teknik kontrolcülük, gözetmenlik, tercümanlık, eğitmenlik, basın sorumluluğu, sunuculuk, bilgi-işlem, ERC-WRC gibi uluslararası rallilerde genel sekreterlik, F1 ve diğer İstanbul Park yarışlarında direktör vekilliği, ulusal yarışlarda direktör-komiser-gözlemcilik, FIA komisyonlarında delegelik, spor kurulu üyeliği, sportif direktörlük, TOSFED Genel Sekreterliği… kısacası aklınıza gelecek her role büründüm; ikinci evim olan TOSFED ve otomobil sporları için emeğimi asla esirgemeden ne iş olsa yaptım; nereye gitmek gerekse gittim; belki yüzlerce gece çalışırken sabahladım. 

7 Şubat 2000 tarihinden bu yana fiilen çalıştığım Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’nda, bugüne kadar başta F1 Türkiye GP’si ve WRC Türkiye Rallisi olmak üzere içinde bulunduğum, emek harcadığım bütün TOSFED organizasyonlarından gurur duydum. Bana verilen her türlü görevi büyük bir heves, özveri ve başarı ile yaptığıma inandığım bu 13.5 yıllık süre içinde, bu süreçte hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen eşim ve ailem dışında; bana bir şeyler öğreten, katan ve güvenen herkese, beraber çalıştığım tüm arkadaş ve dostlara ve şimdiye kadarki işbirliğiniz ve verdiğiniz desteklerden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım. 

Yeni planlarım ve iş durumum belli olduğu zaman tekrar sizlere haber vereceğim.
Hakkınızı helal edin.
Sevgi ve saygılarımla,

Serhan Acar
info@serhanacar.com / serhanacar@gmail.com 

 

Bizler de TRF1.net olarak yıllardır federasyon çatısı altında Türk motor sporlarına vermiş olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkürlerimizi sunuyor ve farklı mecralarda yürüteceği çalışmaların merakla takipçisi olacağımızı belirtmek istiyoruz. 

 

 


Yorumlar

  1. Okay Karacan sadece F1 degil ne spikerligi yaparsa yapsin o televizyonun sesini kisarim ben, bu kadar soyluyorum, gerisini sen anla..

  2. heryere yandaşını soktukları için tuvaletçilerini bile cemaaten seçiyorlar.

  3. üzüldüm tabiki böyle bir haksızlığa. o kadar çok yan gelip yatıpta misli ile para alanlar varken böyle her işin eli ayağı olan emektarlarada 3 krşu fazla görürler.insanın ekmeğinden olmasını çok iyi bilirim.ama yinede yemekte olduğu bir ekmek kapısı var oda yeter ona ve ailesine.rızkı veren allah (cc) dür.kefil o olduktan sonra gerisinin önemi yok.

    belki serhan bunu sever bir italyanın koleksiyonundan

  4. Nevadia Alonso avatarı
    Nevadia Alonso

    Su testisi su yolunda kırılır. Çok havalara çıkarsak, inişimiz de çok olur.

  5. Nevadia Alonso avatarı
    Nevadia Alonso

    Umrumda bile olmaz, tarafsız spiker severim ben.

  6. bu işlerin yürüyüşü belli.senin adamın benim adamım.senci benci.bilgi tecrübe sahibi adam gitsin.yeterki benim adamım gelsin isterki a demesini, bilmesin.ondan sonra cıyak tabi cıyak herkes derki viyak viyak

  7. Bence ikisi birden anlatsın. Serhan bey tek başına her şeye yetemiyor. O yorumcu olarak orada olacak, Okay Karacan da spiker.

  8. hep siyaset bu işler. yapılan işin kalitesine bakan yok. şansın açık olsun f1in sesi

  9. Onur Gentas avatarı

    Yahu arkadaş şu ülkede bir kerede böyle adamlara sahip çıkalım. Bu kadar işini seven ve hakkını veren insanları neden kazanmayıpta dışlarız. Formula 1 in bukadar sevilmesinde çok büyük katkısı var Serhan Acar'ın ve umarım sunuculuktada böyle bir problemle karşılaşmaz.

  10. Onur Gentas avatarı

    Çok güzel yazmışsın tebrikler. Serhan Acar bütün yarış boyunca haberleri aktarıyor, yarışın bütün heyecanını yansıtıyor. Böyle biri bulunmaz.

  11. Onur Gentas avatarı

    Okay Karacanmı? Yok artık diyorum. Serhan Acar ile Okay Karacan'ı karşılaştırmam bile. Serhan Acar şuanda F1 konusunda en bilgili insanlardan biri. Yarışları bile keyifle izliyoruz onun sayesinde. Okay Karacan'ın sunduğu başarısız Türkiye GP'lerini hala unutmadık.

  12. okay karacan var arkadaşım hemde serhan acar kadar mercedes fanatiği değil adam. serhan acar hemen hemen her yarış tarafsız haber sunuculuğu özelliğini unutuyor ve kaybediyordu . yok mercedes şöyle yok mercedes böyle… filan filan… bence okay karacan gelsin yılların f1 spikeri ve çokta güzel sunuyor.

  13. Cok merak ettim, bu isleri Serhan Acar`dan daha iyi bilen, daha iyi yurutebilecek kim varmis da isten cikarmaya zorlamislar!!!

    Yakin zamanda ellerine yuzlerine bulastirip defolup giderler, olan yine federasyona dolayisiyla bize olur..

    Serhan Acar`a emekleri icin Allah razi olsun hakkini helal etsin diyorum, ne diyeyim.. Yakin zamanda duzen degisir layik oldugu, ait oldugu yere yine geri doner insallah..

  14. şu an şunu da söylemek istiyorum. hani belki saçma bir örnek ama; hani serhan acar beş parasız, işsiz, fena durumda kalsa şuradaki f1 fanları yarışları sunması için D-smarta baskı yapıp parasını toplayıp yine de ona sundururlar F1i. en azından ne kadar değerli olduğunu anlatmak istedim.

  15. Çok iyi niyetli adam kimsenin kalbini kırmaz. Serhan Acar hakketen dört dörtlük efendi bir adam ne iş ne görev verseler yapar bence tosfed çok şey kaybetti. Keşke 2015'te turkiye gpsi dönsede en büyük arzusu olan türkiye gpsini anlatsa. Tosfed onun gibisini bulamaz.

  16. inanmadığı bir kurumda çalışmak zorunda olmayacak en azından. türkiyede motor sporları zaten dip seviyesinde şu istanbulpark organizasyonu (!), ralli ve f1 konularında. serhan giderse daha kötüye gitmez. bu konuda sevindim diyebilirim.

  17. sınan matias avatarı
    sınan matias

    yerine hemen medrese çıkışlı birini ayarlamışlardır.

  18. TifoAlo HRT avatarı

    Çok ayıp etmişler kendi klasmanının en iyisi…

  19. Serhan Acar = Güzel İnsan

  20. fb'a yazdığımı burayada pasteleyeyim.
    Her değişimde daha iyiye gitmesini ümit ediyorken daha da kötüye gidiyor. Memnun olmasak, yeterli görmesek bile Mümtaz beyin dönemi sonrasında daha iyisini başarabileceklerini düşünmediğimden razıydım. Olaylar beni hep haklı çıkarıyor malesef.
    Bütçe sorunu var ve maaş kesintisinin en baştan en son mevkiye kadar uygulanmasına şerh düşerekten arkandayız Serhan Acar.
    Sen bu ülkeye çok büyük hizmet ettin. Kararını destekleriz. Yayıncılıktan ayrılma bari önüne meşakkatler çıkarılabilir sabır göstermeni ümit ederim. Zaman internet üzerinden hizmet üretme vakti sen bu işi de layığıyla yaparsın.

    Çok güzel bir ilgi var Serhan'a bu da ne kadar önemli işler yaptığını gösteriyor. En azından taraftar kilitli spor adamı, spikeri anlayışını kırdı şu kadar senedir 😛

    Serhan birgün bunlarla yada bunlarsız birgün mutlaka federasyona döner. Bunların geleceğini de pek uzun görmüyorum. Şu yıl sonunda ki organizasyonları bari başarıyla tamamlayabilseler, avrupa ertelemeleri kaldırmaz.

  21. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    YArışları anlatmaya devam edecekmiş sadece tosfed den ayrılmış

    baya kırılmış galiba..

  22. serhat yamaner avatarı
    serhat yamaner

    anlatacak tabi,dsmart ayrı.

  23. yani bundan sonra yarışları anlatamıyacakmı

  24. Emekleri için kendisine çok teşekkürler. Federasyon onun eksikliğini hissedecektir. Kim bilir, belki yeniden davet ederler…

    Bu arada istifalar olmuştu federasyonda, sonrasında neler oldu takip eden var mı?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir