Lotus Tatile İyi Bir Ruh Haliyle Gidiyor

yazar:

kategori:

Lotus yarış başmühendisi Alan Permane Macaristan GP’sini özetleyerek takımın sezonun ilk yarısında gösterdiği performansı övdü.

“Yaz tatiline her iki sürücümüzde iyi bir ruh haliyle gidiyor. Aracımız gerçekten hızlı görünüyor ve bu performans bizi mutlu ediyor”

“Raikkonen için Macaristan GP’si pek de iyi başlamamıştı. Cuma ve Cumartesi günleri aracı daha iyi anlamak yeni lastiklere daha iyi uyum sağlamak üzerinde gerçekten çok çalıştı. Sonucunda iyi bir performans sergiledi”

“Yarışda onun için iyi bir strateji belirlemiştik. O herşeyi bir araya getirmeyi başardı ve mükemmel bir sürüşle ikinci sırayı aldı. Aracı kontrollü şekilde kullandı. Lastik aşınmamız kötü değildi. Vettel onun arkasına geldiğinde doğru hamleleri yaparak yerini korumayı başardı”

“Grosjean’a verilen ceza bence çok yanlış. Massa’yı çok güzel şekilde geçmesine rağmen ceza alması oldukça üzücü. Kaçacak veya  gidecek başka yeri yokdu. Yinede hafta sonu boyunca iyi bir iş çıkardığını söyleyebiliriz”

“Genel olarak sezonun ilk yarısında başarılı olduk diyebilirim. Bazı hafta sonları aracımızın tam potansiyelini kullanamadık. Bu bizi hayal kırıklığına uğrattı. Ekibimiz güncelemeler ile birlikte iyi bir iş çıkarttı. Galibiyet almayı başardık ve sekiz kez de podyum da yer aldık”

“Bizim görevimiz şampiyonluk için mücadele etmek. Her zaman daha fazla yarış kazanmak istiyoruz. Hepimiz ikinci yarıda daha çok çalışmak zorundayız. Sürücüler ve takımlar şampiyonasında şampiyonluk için güçlü sonuçlar elde etmemiz gerekiyor. Her iki şampiyonada konumumuz çok güçlü. Raikkonen’in ve takımın sezonun ilk yarısında gerçekten iyi bir iş çıkardığını düşünüyorum”

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir