Ecclestone "Yeni Anlaşma Yakın"

yazar:

kategori:

Formula 1 Patronu Bernie Ecclestone yapılacak olan bir kaç düzenlemenin ardından yeni Concorde Anlaşmasının imzalanacağını söyledi.

Bugün Times’a konuşan Ecclestone Mosley ve arasındaki görüş ayrılıklarını hallettiklerini söyledi ve bu ayrılıkların içerisinde Mosley’in emekliliği de var.

Ecclestone "Son söz önemli; aramızdaki ayrılıkları düzeltmeye çalıştık."

"Üzerinde uzun zamandan beri çalıştığımız yeni Concorde anlaşmasını imzalayacağız. "

"Benim buna ihtiyacım yok ancak takımların var. Bu yüzden bunu yapacağız. Her şey yerinde."

"Onunla (Mosley) uzun zamandır mücadele ediyorum. Takımlara teknik kuralları yazması için izin vermeliyiz. Onlar ne kadar harcayabileceklerini, ne istediklerini, ne istemediklerini ve neyin iyi olduğunu biliyorlar."

"Spor için neyin iyi olduğunu biliyorlar çünkü bunun bir parçası takımlar ve parayı onlar harcıyorlar. Bu yüzden kuralları onlar yazmalı."

"Takımların gelmesi için harcamaların düşürülmesini istiyoruz ve bunu yapma fırsatları var. Eğer onlar yapamazlarsa  FIA kuralları kontrol edecek. Bana göre bu iyi." dedi.

Basında çıkan haberler ise bu açıklama ile Mosley ve Ecclestone arasındaki savaşın bitmeye yakın olduğu yönünde.


Yorumlar

  1. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    ''Benim buna ihtiyacım yok ancak takımların var'' sen kimsin ve dünyada ne kadar zamandır varsın ;herkes gibi bu dünyadan gideceksin fakat takımlar dediğin firmalar hep kalacak onlar bu arenada yarışmasa bile kendilerine yeni bir seri yapabilirler sende yeni takımlar bulabilirsin fakat yorumundaki benim ihtiyacım yok kısmında harbi sallamışsın bernie çünkü o takımlar seni sen yapanlar yok onlara sırtını döneceksen o zaman ronun dediği gibi 4 ferrari 4 mclaren ve isteyen diğerleriyle yeni bir seri tabii menfaatlerine uyarsa

  2. 2nizde korktunuzmu birbirinizden yoksa bilerek sunni gündemmi yapıyosunuz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir