Red Bull Hangi Pilotla Anlaşacak?

yazar:

kategori:

Yorumlar

“Red Bull Hangi Pilotla Anlaşacak?” için 21 yanıt

  1. sıralamada kimi birinci merak ediyorum kimiye telsizden motoru kapat ayagını gazdan diyebilecekler mi? kiminin cevabinı da duymak isterdim bence bu saatten sonra kimiye kimse bu sekilde baskı yapamaz yaptırmaz da öyle düşünüyorum. siz nedersiniz??

  2. rbr-vettel-ricciardo
    ferrari-alonso-(massa gidici gibi buttonla görüşmüşlerdir bence ve button kariyerinin sonundada olsa ferrari sürmek istediğini söylemişti yok button mc larende kalırsa hulkenberg)
    3-mc laren:perez- (buttonda en az kimi kadar kilit adam transfer açısından button ferrariye giderse kimi mc laren yahut lotusda kalır duruma göre)

  3. Ferrari bu kadar karıştığına göre Alonso RBR ye geçti heralde =//
    Kimi de Ferrariye geçer heralde.

  4. 😀 😀

  5. üstadın süper portresi

    foto

  6. Onlar has tifosi olur mu öyle şey :DD

  7. kimle anlaşacak? tabiki M.Schumacher

  8. redbul hiç bir büyük pilotla anlaşamaz .çünkü kimse geleceği ne idüğü bir takıma gitmek istemez.alırlar daniel i işlerine bakarlar.birde bu takım kim ki bu kadar her yerde adı geçer oldu kardeşim.tamam işlerini iyi yapıyorlar bir kaç sezon ortalığı dağıttılar.ama unutulmasın ki değişen kurallar sayesinde aynen villiams gibi renault gibi kısa sürecek bir serüven.iddia ediyorum şurada bir kaç yıl başarısız sonuç alsınlar bırakır giderler.bazen kötü geçen yarışlarında bile ortalığı velveleye veren sevimsiz bir takım .ondan sonra taraftarları sap gibi kalır ortada.sonrada sadece sponsor olduğu takımlara desteklemeye kalkarlar tıpkı şimdilerin renaultçuları gibi.

  9. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    ALonso ferrari ile en az 1 kere şamp. olmadan bireye gitmez gibime geliyor. Rai yi alıp Vettel'i de küstürmezler, o yüzden Ricardo diyorum, Marco ezer kafasını gelir gelmez, hiç bir sorun yaşamazlar.

  10. red bull fernando alonsoyla. ferraride raikonenle. massada lotusla. sonra hepsi mclarenle

  11. raı demek ısterdım ama vettel varken zor ve aptalca, oyuzden olacak gbıde duruyor..raının gelmesıyle vettelle arasnda rekabet kızısır ve bı pılot bundan yara alır..rıccının gelmesı cok mantıklı bı karar olacak redbull ıcın, yetenek var ama sınırlı tabı, tam ıkıncı pılot modunda adam, toro rossonun anlamı acısındanda cok mantıklı olacak

  12. Fernando 4LonSo avatarı
    Fernando 4LonSo

    Redbull seneye rekabetci araç üretecekse aynı bu yılki gibi,Ricciardoyu alırlar ama rekabetci araç üretemezse kurallar değişiyor biliyorsunuz Kimi başta oynar o zaman Vettel devri biter başka bir tablo çıkar rekabetci olmayan araçla kazanmak daha önemlidir Kimi nin şimdiki Lotusla nasıl şamp kovaladığı gibi. Vettel eğerki 2014 de rekabetci olamazsa Kiminin gölgesinde kalması kaçınılmaz olur bu da onun nasıl bir pilot olduğunu gösterir. Göreceksiniz bu 2014 yılı ne 2013 ne 2012 nede 2011 yılına benzicek tamamen farklı bir ortam farklı bir teknoloji farklı bir hız göricez.

  13. güney ateş avatarı

    çok mantıklı. sonuçta vettel de aynı şekilde toro rosso'da redbull'a gelmişti. ama bir pilot toro rosso'dan diğer pilot dışarıdan olabilir. coultard da weber de dışarıdan gelmişti takıma.

  14. kamui ftw dawn avatarı
    kamui ftw dawn

    bırakır diyorum her yerde ama şaka bir yana, red bull'a gelmesi olası. ama kafamı kurcalayan bir "aptalca karar" demeci var işte orada takılıyorum.

  15. bence en iyi seçim hulkenberg seçimi olur hem hızlı hem genç

  16. Red Bull sorun yaşamamak istiyorsa Ricciardo ile anlaşmalı, Raikkonen sorun çıkarabilir.

  17. Yusuf Perçin avatarı
    Yusuf Perçin

    Hani Schumacher ?

  18. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Daniel Ricciardo

  19. Vettelin yanına Kimi yada Alonsodan biri gitmeli ki Vettelin seviyesi anlaşılabilsin

  20. Kimi Raikkonen diyorum ama bunun gerçekleşebileceği kesin değil.

    Eğer tepeye oynayan bir takımınız varsa ve as pilotunuz yoksa alt kadrolardan filan değil deneyimli ve hızlı birisini tercih edersiniz. Ancak hali hazırda kazanan bir as pilotunuz varsa yanına getirdiğiniz kişi o kadar da önemli değildir.

    Red Bull'un ikinci koltuğu için mutlaka Toro Rosso'dan birini seçilmeli. Eğer böyle rahat bir zamanda bile bunu yapmazlarsa Toro Rosso'nun en ufak bir önemi kalmaz. Toro Rosso, Red Bull destekli pilotların Formula 1'e girdiği ve çıktığı bir öğütücü haline gelir. Pilotlar da Red Bull akademisini seçmek istemezler.

    Toro Rosso'da kendisini gösterip diğer takımlara geçme işi pek mantıklı görünmüyor. Alguersuari ve Buemi'nin başına ne geldiğini gördük. Başka bir takımda olsalar diğer takımlara geçebilirlerdi ancak Toro Rosso'dan kovulunca bir anda Red Bull'un istemediği pilot damgasına maruz kaldılar ve hiçbir yere gidemediler.

    Kısaca Toro Rosso'yu fonksiyonel tutmakta fayda var.

  21. Raikkonen dedim ama Alonso en fazla oyu almis, Alonso`cular Ferrari`den pek memnun degiller galiba 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir