Lowe: "Mercedes'teki Gelişim Umut Vaad Ediyor"

yazar:

kategori:

Lowe takıma Kanada GP’sinde katıldığında Mercedes takımı sadece MonakoGP’sinde yarış kazanmıştı. Takım ardından Silverstone ve Hungaroring’te de zafere ulaştı. Macaristan’da gelen son zafer Mercedes’te hem markalar hem pilotlar şampiyonluğu konusunda umutları yeşertti.

Mercedes’in kaydettiği bu gelişim konusunda kendisinin çok büyük bir etkisi olmadığını belirten Lowe, mevcut başarıların takımı sezonun geri kalanı konusunda umutlandırdığını söylüyor.

“Gelişimler benimle alakalı değil. Ben kendimi bundan uzak tutmaya çalışıyorum. Takım bu sezon harika bir araç tasarladı. Özellikle yarış temposu konusunda anlaşılıp çözülmesi gereken bir iki sorun oldu ama şu anda kesinlikle ilerleme kaydediyoruz.”

“Bazı şeyler denedik. Takım çok güçlü ve sorunları anlama ve lastiklerin değişmesiyle yaşanan yeni duruma adapte olma konusunda harika iş çıkardılar. Umarım bundan sonra istikrarlı bir şekilde devam ederiz. Önümüzdeki yarışlar için bu oldukça umut vaad edici”

 


Yorumlar

  1. çok doğru söylemişsin bugüne kadar hep biz sorun yaşadık birazda siz yaşayın

  2. Takım 1-2 galibiyet daha alırsa, yüksek ihtimal seneye de takımın başında Brawn olur gibi geliyor banada.

  3. Yalniz Lewis baslarda onun gelmesini istemiyordu, ben buraya Brawn icin geldim falan diyordu. Bence Brawn Mercedes kotu bir dusus gostermezse onumuzde ki senede devam edebilir..

  4. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Ben bu adamı çok seviyorum ya,seneye patron olunca daha iyi olur inşAllah.

    Takıma geldi biranda Hamilton düzeldi. 🙂

  5. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Ummadıgın taş,baş yarar günay abicim 😀 😀

  6. Takım çok güçlü ve sorunları anlama ve lastiklerin değişmesiyle yaşanan yeni duruma adapte olma konusunda harika iş çıkardılar.

    Şimdi bu takım değişen lastikleri hiç test etmeden o kadar test yapan takımlardan daha mı çabuk anladı? Mercedes'ten bahsediyoruz?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir