Lotus'un Maddi Sıkıntı İçinde Olduğu İddia Ediliyor

yazar:

kategori:

Raporlara göre takımın 120 milyon Avro borcu olduğu söyleniyor.

Kimi Raikkonen’in lider Sebastian Vettel’in hemen arkasında olmasına rağmen 2013 araç gelişiminin tamamen durduğu iddia ediliyor.

Alan Permane takımın sıkıntı çektiğini kabul ediyor: “2013’de bundan başka yapabileceğimiz bir şey yok.”

“Tüm planlı gelişimler üretildi ve kullanılıyor.”

Bu sinyaller şampiyonluğa koşan bir takım için endişe verici. Kimi Raikkonen şu an 2013 şampiyonluğu için savaşıyor.

Söylentiler Red Bull ve Ferrari’nin Raikkonen’in peşinde olduğunu söylerken Raikkonen halen ödemelerini alamadığını kabul ediyor.

Takımın sahibi Genii Haziran’da Infinity Racing adlı bir konsorsiyumla anlaştığını ve takımın yüzde 35’lik hissesini sattığını duyurmuştu.

Söylentilere göre bu satış hiç gerçekleşmedi ve takım halen para bekliyor.


Yorumlar

“Lotus'un Maddi Sıkıntı İçinde Olduğu İddia Ediliyor” için 7 yanıt

  1. Klasik haberler yine çıkmaya başladı. Sadece Lotus ile ilgili değil. Son yıllarda sık sık gündeme gelen haberler yine son günlerde çıkıyor.

    Massa'nın koltuğu tehlikede.(3 yıldır çıkan haber) :))

    Lotus'un maddi problemleri (2 yıldır gündemde)

    Alonso'nun aracın gelişiminden şikayet eden demeçleri (4 yıldır gündemde)

    Formula 1, 3 yıldır yerinde sayıyor bu haberler bakarsak. 😀

    Konuya dönersek Lotus'un maddi problemleri olduğu zaten biliniyor. Raikkonen'in maaşları da zamanında ödenmiyor. Bunu kendisi de dile getirdi. Raikkonen'in Lotus ayrılmasına neden olacak tek şey para bence. Lotus bu sorunu giderirse, Raikkonen'in gitmesi için bir neden kalmaz bana göre.

    Maddi problemi olmayan takımda yok denecek kadar az.

    Mercedes, Ferrari, Red Bull ve McLaren haricinde tüm takımlarda pilotlara yada tedarikçilere ödemelerde problem yaşandığı hep gündeme geliyor. Harcamaların azaltılması küçük ölçekli takımların spordaki ömrünü uzattı. Yoksa Super Aguri gibi sezon ortasında çekip giden çok takım olabilirdi. FOM'un gelirleri artsa da bu takımlara pek fazla yansımamış anlaşılan. Ekonomik krizden önce Formula 1'de maddi problem yaşayan takım sayısı çok azdı. Şimdi ise 4 takım hariç hepsinde bir şekilde parasal sorunlar mevcut.

  2. yav arkadaş kimi lotusla anlaştığında ben inandım zafer kazanacağını düşündüm ama şampiyonluk hiç düşünmedim.bu saatten sonrada lotus şampiyonluk yarışında olamayacaksa (olmasınını hiç beklemiyordum maddi olarak bu bile çok büyük bir başarı).kimi yi harcamayın ona vaatlerde bulunmayın onun yufka yanından yararlanmayın.sizinde bahtınız açık olsun.sizi seviyoruz sevdik hep bu f1 camiasında olun.ben hep dedim.kimi williamsla anlaşmaya yakınken lotusla anlaştı bunda bir iş var ki gerçektende varmış.ama bir noktadan sonra zafer yada zaferler tatmin etmez şampiyonluk esas amaçtır ki kimi de hep böyle demiştir.bana göre ya hep ya hiç bu saatten sonra kimi de öyle düşünüyordur %99

  3. "Ben demiştim" demeyi sevmem 🙂

  4. Kimi lotusu satin almasin ???:))

  5. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Raikkonen, Lotus'un kaşına gözüne hayran değil. Ödemesi geç yapılıyor, şampiyonluk vaadi veremiyorlar. Tek iyi yönleri, Raikkonen'in tarzına uygun hareket etmeleri. Buda bir yere kadar ama…
    Bu haberden sonra, Raikkonen'in kesinlikle seneye başka takıma gideceğine inanmaya başlıyorum.

  6. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Sizde Rus şirketlerine gidin napak 🙂

  7. desene kimi*ye yol göründü .. hayırlısı olsun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir