Sutil Hamilton'a Olan Saygısını Kaybetmiş

yazar:

kategori:

Sutil eski yakın arkadaşının ilişkilerinin düzelmesi için hiçbir şey yapmadığını da belirtiyor.

“Bir nedenle bir daha asla benle iletişime geçmedi. Hep arkadaşım olduğunu söylerdi fakat bir anda ortadan kayboldu.”

“Numarasını değiştirdi. Padokta onu görüyorum ve her zaman ‘Evet bir yerde oturup bunu konuşabiliriz’ diyor, ancak hiç gelmiyor.”

“İyi arkadaşlarınız bir elin parmaklarını geçmez, iyi arkadaş olmak zordur ve her şeyi doğru yaptığımdan emin olmak istiyorum.”

“Ona artık saygı duymuyorum. Sporcu olarak saygım var, ancak kişisel olarak benim seviyemde olamaz ve bu tür insanlarla vakit kaybedemem.”

“Onun böyle birisi olduğunu anlayabildiğim için mutluyum.”

“İyi arkadaşlarım var ve bu önemli.”


Yorumlar

“Sutil Hamilton'a Olan Saygısını Kaybetmiş” için 8 yanıt

  1. Afedersiniz de gündemde kalmak isteyen pilot Marussia,Caterham pilotu olur Force İndia gibi puan alan takımda yarışan Sutil olmaz.

    Bu adam istediği an gündemde olur bir şekilde.Mantık çerçevesinde konuşun biraz ya.

  2. Kemal  Şengül  avatarı
    Kemal Şengül

    Sutil F1'de yakından takip ettiğim bir pilot. Kolay kolay kimseye böyle sözler söyleyecek biri değil. Bence Hamilton onu biraz fazla sinirlendirmiş. Düzeleceklerine inanmıyorum ama Hamilton isterse kolay şekilde düzelebilirler

  3. Hala Lewisin üzerinden prim yapmaya çalışıyosun Sutil.madem umrunda degil kapa o çeneni.Lewis'de seni taksa özür dilerdi bugüne kadar.

  4. ya kızsa ne olacak hamilton da çok takıyordu sanki.anma uzadı ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim.tamam bir kavga oldu şahitlik yapmadı oldu bitti.konuşmazsın daha olur biter.adamı zorla kendinden özür dileticek,yalvarıcaktı hamilton beni affet diye.

  5. Sutil'e de malzeme çıktı desene…
    Arada gündeme gelmek için bi iki laf sallıyor Hamilton'a tamamdır. Hem bunlarla uğraşacak vaktim yok diyip ilgilenmiyormuş gibi konuşuyor hem de sürekli Hamilton açıklamaları ile gündeme geliyor. Ne ala iş valla. Bi de vakit kaybı olarka görmeyip ilgileniyor olsaydı herhalde saat başı Hamilton açıklaması yapıcaktı Sutil efendi..

  6. Anlaşılan Sutil fena kızmış. Barda yakalamasın Hamilton'ı 😀

  7. çok ağır konuşmuş silmiş defterden baksana .

  8. Ağır konuşmuş…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir