Maldonado: "Bundan Daha Kötü Olmamız İmkansız"

yazar:

kategori:

2012’de büyük sıçrayış gösteren Williams, 2013’te aynı şekilde büyük bir düşüş gösterdi ve ilk 10 yarışta ancak 10. yarışta 1 puan alabildi.

Williams’ta Mike Coughlan yaşananların ardından görevinden ayrılırken yerine geçmişte Renault ve Benetton ile büyük başarılar kazanan Pat Symonds geldi.

Maldonado “Bazı değişikliklere ihtiyacımız vardo. Çalışma şeklimiz, performansımızı geliştirmeye çalışmamız çok iyi değildi ve iyi yönde atılan her adımı çok sıcak karşılarız.”Bundan, bu seneki halimizden daha kötü olmamız imkansız gibi bir şey.”

“Bu değişikliklerin sorunu çözüp çözmeyeceğini bilmiyoruz. Bildiğim şey sıkı çalıştığımız ancak çalışma şeklimizin işe yaramaması. Şimdi takımda bir şeyleri değiştirdik.”

“Ancak bu durumla ilgili tek kişiyi suçlayamayız. Ben dahil 500 kişiyiz. Bazı şeyleri doğru yapmadık ve sonuçları alamadık.” dedi.


Yorumlar

  1. Williams griddeki en tutkulu takımlardan birisi. Üreticiler gibi en ufak sıkıntıda ve başarısızlıkta çekilecek kadar karaktersiz değiller. Hele ki hem sporun en eskisi olup hem de çekilmekle tehdit edenlere hiç benzemiyorlar. Helal olsun.

  2. F1'de Şampiyon olmayı bence en çok hakeden takım Williams Ve McLaren

  3. Ayrton Senna 1994 san marino yarışına başlarken acaba takımın bu durumlara geleceğini düşünmüşmüydüü :S

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir