Lotus, Ekonomik Sıkıntıyla Boğuştuğu Haberlerini Yalanladı

yazar:

kategori:

Geni Capital’in ortağı olan Lopez, takımın 120 milyon euro borcunun yanlış yorumlandığını ve çalışanların maaş alamama gibi bir durumlarının olmadığını söyledi.

Lopez “Companies House kayıtlarına giden ve yarı zeki olan herkes numaralara bakarak oradaki 120 milyon Euro’luk borcun 90 milyon Euro’sunun gerçek borç olmadığını ve şirkete hissedarların yaptıkları borçların olduğunu anlayabilir.”

“Maaşlar her zaman zamanında yattı ve asla fabrikamızda grev gibi bir şey söz konusu olmadı.”

“Normalde bu tür şeylere yorum yapmayız ancak bu durumda fabrikada çalışanlarımız için adil olmayan bir şeyler var.” dedi.

Lopez ayrıca Lotus’un ilk yarıdaki gibi çok büyük güncellemeler olmasa bile sezonun ikinci yarısında güncellemeleri sürdüreceğini belirtti.

Lopez “Sezonun ikinci yarısında dingili değiştirme gibi şeyler olmaz, ancak yeni kanatlar olur. Diğer şeyleri ilk 10 yarışta denersiniz.” dedi.

Lopez ayrıca 2009’da takımı almalarından bu yana takım için çok büyük yatırımlar yaptıklarını söyledi.

Lopez “Takımı aldığımızda şampiyonada 8. sıradaydı. % 50’lik bir rüzgar tüneline sahipti, şimdi ise % 60. Sağlam bir simülatörü yoktu, şimdi var. Vites kutusu dynosu yoktu, şimdi var.”

“Şimdi, fabrika takımlarının bile sahip olmadığı bazı şeyler var. Diğer sporlarda söylendiği gibi sahada konuşursunuz. Biz de pist üstünde konuşuyoruz.” dedi.


Yorumlar

“Lotus, Ekonomik Sıkıntıyla Boğuştuğu Haberlerini Yalanladı” için 3 yanıt

  1. resimdeki abi:"sorun yok beyler"

  2. Boullier`i asla sevemedim, kaypak bir adam tipi mi vardir nedir cozemedim 🙂 Ama Lopez farkli biri delikanli adama benziyor 🙂 Muhtemelen Raikkonen`de Lopez ile iyi anlasiyor. Raikkonen Lotus ile devam ederse Lopez`e inandigi icin devam eder, gerisi hikaye gibi. Ama Allison`u kaptirmayaydilar iyiydi..

  3. Başarı ortada takdir edilesi, helal olsun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir