Button: "2013 Sezonu Zihinsel Açıdan Bize Yardım Edecek"

yazar:

kategori:

Jenson Button sezonun ilk yarısında 39 puan alabilirken takım arkadaşı Perez sadece 18 puan alabildi.

Bu sezon en iyi derecesi beçincilik olan Button, bu sezon yaşadıkları sıkıntıların gelecekte takımı daha da güçlendireceğini söyledi.

“Sergio ve benim için zor bir sezon oldu. Mclaren, yarıştığı her sezon galibiyet ve podyum için mücadele eden bir takım olarak anılır”

“Sezon başında mücadele olarak geride kalsakda bu sezon bize çok şey kattı. Hep beraber büyüdük, beraber daha da iyimser hale geldik. Bunun ne kadar zor olduğunu biliyorum. Kötü bir sezon geçirdik. Ancak bu tür şeyler Mclaren’de çokda sık olmaz”

“Eğer o pozisyondaysanız çok ince hesaplar yapıp aracı daha çok geliştirmek istersiniz. Bu da bazen bize yardımcı oldu. Aracı geliştirmek için gerçekten çok çalışıyoruz. Ufak ayarlar bizi Q3’e sokuyor yada Q3 dışında bırakabiliyor”

İngiliz pilot Mclaren’in Belçika’da yeniden podyumda olabileceğini yineledi.

“Aerodinamik uyum çok önemliydi. Bazı sorunlarımızın üstesinden geldik. Ancak biliyoruz ki liderlik için önümüzde uzun bir yol var. Zor bir sezon oldu ancak biz umudumuzu kaybetmiyoruz”

“Ben hala bu sezon iyi sonuçlar elde edeceğimizi düşünüyorum. Biz önümüzdeki birkaç yarış içerisinde ileriye doğru büyük adımlar atabiliriz. Bütün herşey planladığımız gibi giderse birkaç yarış içerisinde yeniden podyumda olabiliriz”

 

 


Yorumlar

  1. ))))))))))))))))spa2000)  avatarı
    ))))))))))))))))spa2000)

    2014'e odaklanma kararınından sonra

    "Aerodinamik uyum çok önemliydi. Bazı sorunlarımızın üstesinden geldik. Ancak biliyoruz ki liderlik için önümüzde uzun bir yol var. Zor bir sezon oldu ancak biz umudumuzu kaybetmiyoruz"

    böyle bir demeç.
    Harika.

    McLaren.

    ——————————
    Abnormal bir sezona rağmen pilotlarımızın duruşu mükemmel.

  2. SPA'da bende ne olacak merak ediyorum Button çok iddaalı konuşuyor SPA için.

  3. İyi ki bu sezonu kötü geçirmişiz çünkü gelecek sezona hazır olmamız için önemli. Bence takımdakiler bunu çok iyi planlamış. Kasıtlı olarak da bu sezon yavaş kalmış bile olabiliriz çünkü Mclaren geleceği düşünür bugünü değil ve madem gelecek önemli bu sezonu Force India'nın önünde bitirmek başarı olsun bari. Lan neyin yardımını edecek. Sıkıp sıvadınız işte bari saçma sapan sonuçlar çıkarmayın. Tamam yavaş olan sezonlar olur ama bu denli abzürd yorumlar beni benden alıyor. Bildiğin olmadı yani. Olmamasının da sana zerre yararı yok.

  4. Kemal  Şengül  avatarı
    Kemal Şengül

    Podyum gelecektirde.. Bu kısa vadedemi olur yoksa yine yağmurlu bir son yarışdamı olur bilemiyorum 🙂 Galibiyet zor gibi görünüyor ancak Button çok kötü bir pilot değil, takım hızlanmaya devam eder değişik şartlı bir yarış olursa İngiliz pilot galibiyete ulaşır

  5. Sezon bitmeden podyum yada galibiyet alabilirsek çok iyi olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir