Coulthard: "Vettel Şampiyon Olamazsa Şaşırırım"

yazar:

kategori:

Red Bull pilotu ikinci sıradaki Raikkonen’in 38 puan önünde, fakat Lewis Hamilton son zamanlarda artan formuyla 48 puan uzakta şampiyonluğun en büyük adaylarından.

Coulthard Vettel’in ilk 10 yarışta üzerine düşeni yaptığını ve Brezilya’daki son yarışa kadar orada kalabileceğini söylüyor.

“Sezonun ilk yarısında kendinize yeterli bir fark açabilirseniz ikinci bölümde ne olursa olsun bir şekilde şampiyon olabilirsiniz.”

“Brawn ile kazanan Jenson’a bakacak olursanız yarışların çoğunu sezonun ilk yarısında kazandığını görürsünüz. İkinci yarıda herhangi bir şey yapmadı, ama şampiyon olabildi.”

Eski Williams, McLaren ve Red Bull pilotu Mercedes’i de şampiyonluk savaşından silmiş değil, fakat şampiyon olurlarsa şaşıracağını da ekliyor.

“Mercedes güçlü görünüyor, bunda hiçbir şüphe yok. Sıralamada hızlı bir araca sahipler ve Red Bull’a göre bazı avantajları var. Fakat Red Bull’un daha tutarlı bir pakedi var.”

“Sebastian, kalkışlarına ve başarılarına bakarsanız şüphesiz olağanüstü bir sürücü. Dördüncü şampiyonluğunu kazanamazsa şaşırırım. Tabi ki koşulacak daha dokuz yarış var ve daha alınacak çok puan var.”


Yorumlar

“Coulthard: "Vettel Şampiyon Olamazsa Şaşırırım"” için 6 yanıt

  1. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    Ey Montezemolo kulağını aç da etrafta neler konuşuluyor bir dinle.Şampiyonada senin takımının adını bile ağzına alan yok.Sen de alonso ile uğraşıyon.Bırak alonsoya laf yetiştirmeyi de takımı adına yaraşır yerlere getir.Millet aya çıktı senin uğraştığın şeye bak.

  2. Şu Lotus birazcık sıralama performansını geliştirebilirse ortalık karışacakda, Redbull ne yapıyor ne ediyor bir şekilde en hızlı oluyor.Takımın sene başında sorunları vardı, hepsini çözüp yine en iyi paketi çıkardılar.Alkışı hak ediyorlar, çalışınca oluyormuş demekki 🙂

    Ferrari, Mclaren ve Mercedes birbirinden mühendis alacağına Redbull mühendislerini ikna etmeliler.Bu sene için temennimiz Redbulla herhangi bir takımın dur demesi.

  3. ))))))))))))))))spa2000)  avatarı
    ))))))))))))))))spa2000)

    Börni'nin kararı nedir?

    Senna, Schumacher, Hakkinen, Lewis, Kimi gibi pilotların başarısında ortaya çıkan topluluk hareketi maalesef Vettel ile yakalanamadı. ( Bunda RB tulumu giymesi tabi en büyük etken)

    Börni buna fazla müsade etmeyecektir.
    Turbo çağı ile güçlü olması muhtemel Merc ile rapper Lewis'i pazarlaması ve idol yapması oldukça kolayına gelecek ve başarılı olacaktır.

    Hafiften koruma altına aldığını hissettiğim Lewis'in bu sene şampiyon olmasını salık verirse maalesef Vettel'in muazzam yetenekleri kifayetsiz kalacaktır.

    —————————
    Tabi Vettel, Börni'yi dinleyip 2 büyükten birine harika istatistikleri ile beraber geçeceğini söylememiş ise.

    Pilot, kariyer planlamasında Börni'ye de eşit söz hakkı verir ise Börni şahsı asla yarı yolda yalnız bırakmaz.

  4. Red Bull Renault ve Vettel ikilisi emin adamlarla şampiyonluğa doğru gidiyor. Mercedes her zaman bir tehditti ama lastik testinden sonra bu kadar ön plana çıkacakları kimsenin aklına gelmezdi. Ama Mercedesin güçlenmesi yine bir nevi Vettelin işine yaradı 38 puan farkla lider konumda ve arkadan gelen isimler çok güçlü kişiler Kimi-Lewis-Alonso üçlüsü bir birinden puan çalarken Vettel sessiz ve sakince aralarından sıyrılabilir. Bunun için de gerekli her şeye sahip.

  5. İkinci Yarı Atak yapmak çok birşey kazandırmıyor Örnek Michael Schumacher 2006 😀

  6. adam Ferrari'nin adını ağzına bile almamış 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir