Sauber'in Hulkenberg'le Birlikte Gutierrez, Kobayashi, Pirelli, Ferrari'ye de Borcu Var

yazar:

kategori:

Geçtiğimiz aylarda çıkan haberlerde Sauber’in Rusya’da yaptığı anlaşmalarda ekonomik durumunu düzeltmesi bekleniyordu. Anlaşma kapsamında Sergey Sirotkin’in yarışması planlanıyordu ancak bu durumun netleşmemesi Rusya’dan para akışını da engelliyor.

Bild am Sonntag’ın haberine göre Sauber’in 35 milyon eurosu tedarikçilere olmak üzere 80 milyon dolar borcu var. Helmut Uhl ve Frank Schneider, Sauber’in Ferrari ve Pirelli’ye henüz ödeme yapmadığını belirttiler.

Bunun yanında Sauber’in Hulkenberg ile birlikte takım arkadaşı Esteban Gutierrez’e de ödeme yapmadığı; hatta geçen senelerden Kamui Kobayashi’ye de 2.5 milyon euroluk borcun olduğu belirtiliyor.

Uhl’a göre Sauber, Rusya’dan umduğu paraları alamaması halinde B planını devreye sokacak ve takımı satacak. Haberlere göre Colin Kolles bu konuyla ilgili sırada bekleniyor.


Yorumlar

  1. Takımın durumu içler acısı.

  2. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Seneye Bianchi Ferrari'ye Gelmezse (Sanmıyorum). Onu Alsınlar Gutierrez Yerine. Böylelikle Ödemiş Olurlar 🙂

  3. orta sıra takımlarının bile borcu var.şimdi yeni motorlar ve eskisinden daha pahalı motorlar var.nereye kadar gidecek.takım satılsa bile gelen gidenden iyimi olacak.rbr haricinde iyi olan görmedim ondada para gani zaten
    orta ve alt sıradaki takımların fia dan daha fazl pay almaları şart.aldıkları payla öndekilerin aldıkları pay arasında uçurum var.rbr-ferrari-mclaren haricindeki herhangi bir takım şampiyon olsa dahi onlar kadar para alamıyor fiadan bu herşeyin özeti aslında

  4. Sauber'in Uçan Kuşa Borcu Var

    Colin Kolles'i çok sevdiğim bilinir. Formula 1'e tekrar gelmesini çok isterim ama Sauber'le değil. Gitsin Marussia'yı satın alsın, Caterham'ın başına geçsin ama Sauber kendi ayaklarının üsründe dursun.

    Red Bull eski günlerin anısına ufak bir sponsorluk anlaşması yapsa ölür sanki. Petronas da gelsin ohh.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir