Massa: "Ferrari 2014'e Odaklandı"

yazar:

kategori:

Gelecek sene turbo motorlarla birlikte Formula 1’de büyük değişiklikler olacak. Bu yüzden takımlar yeni araçta daha fazla çalışabilmek için yeni sezona erken yöneliyorlar.

Massa “Çoktan gelecek sezonu düşünmeye başladık. Bu çok önemli çünkü çok fazla şey değişiyor uzun zamandır yeni araç üzerinde çalışan bir grubumuz var.”

“Ancak önümüzdeki yarışlarda bu aracı geliştirmeye devam edip etmeme kararı için performansımıza bakacağız. İyi olmazsa tamamiyle 2014’e odaklanacağız.” dedi.


Yorumlar

  1. Boşver be Ferrari Olmazsa Seneye Olmazsa Seneye Olmazsa Seneye Olmazsa Seneye Olmazsa Seneye Olmazsa Seneye Foreverr …. 🙂

    #direnferrari

  2. konuşmaya bile değmez ferrari çok güçlü olduğu halde massa son sezonlarda mercedes gp den rosbergin bile gerisinde.bitik;de bir git miyadın dolmuş yenisi gelsin sebeblensin.

  3. scuderiaferrarimarlboro  avatarı
    scuderiaferrarimarlboro

    Allah seni davul etsin ferrari, yazık tifosilere, yazık bu taraftara, öh be

  4. ))))))))))))))))spa2000)  avatarı
    ))))))))))))))))spa2000)

    Sene sonu dominik ile yollar ayrılır.

  5. bu odaklama sanırım 2014 e nasıl güzel bir bahane buluruz odaklanması olacak o değilde olan alonsoya oluyor be kardeşim en verimli yıllarını heba ettiniz redbulun teklifi kabul etseydi seneye şumii rekorua ortak olmak içi yarışcaktı offf offf yazık ettiniz sonrada alonso niye öyle dedi şöyle dedi size kalsa kıpırdayacağıız yok ama adam bi umut kıpırdarsınız diye ateşleme yaptı ama ferrari hiiiç 2014 2009 gibi köklü yeniliklerle başlıyacak ferrarini son kozu bu eğer alonso yine şampiyoluk için savaşamazsa kesin gider onu tutan ince iplik ise gelecek sene dengelerin değişeceği ferrarinin belkide adam olacağı umudu

  6. mrhb yeni üye oldum alonso ve ferrari fanıyım ama ferrari adamı fanlıktanda ettirir 🙂 sonuç olarak gene aynı palavralar hikayeler 4 seneden beri bitmedi

  7. Ferrari'nin rüzgar tüneli var,ama testler kısıtlanmadan önce sınırsız test yapabildikleri için rüzgar tüneli-pist üstü korelasyonuna önem vermemiş olabilirler,ne de olsa eskiden parçaları sayısız kere,pist üstünde deneyebiliyorlardı,şu anda piste getirip deneyebileceğiniz parça sayısı çok kısıtlı,bu da rüzgar tünelini çok önemli hale getiriyor.

  8. 2009 dan beri bir sonraki sezona odaklaniyorlar ne hikmetse.

  9. Sezona oldukça da iyi başlamışlardı oysa. Bildiğim kadarıyla aracı Toyota tünelinde geliştiriyorlar. Mclaren ve diğer bazılarının da kullandığı tünelde bir tek Ferrari mi sorun yaşıyor? Bu nedendir?

    Önümüzdeki sene güçlü bir motora sahip olacaklarının garantisi var mı? Motorlar eşitlenene kadar beklemek zorunda mı kalacaklar?

    Evet çok soru sordum 🙂 Her fırsatta seriden ayrılırım tehditleri savuran takım bu sezon(da) ortalarda olmayacağını söylüyor.

  10. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    Her sene bir sonraki seneye odaklanma teranesi.Bıktık artık.Bir rüzgar tünelimiz bile yok.2020 senesine odaklansak ne olur.

  11. bizim şampiyonluk demekki yine yarınlara kaldı 😀

  12. Haha Felipe sanane oğlum 2014 de ferrarinin napicagindan sen işine bak seneye ferraride olacaklar düşunsun 😀

  13. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Araya birkaç takım girince erken havlu attılar Şampiyon Redbull

  14. tolgakaranlik avatarı

    2014 bizim yılımız olacak =D Gelenek bu sene de bozulmadı. O değil de Felipe'nin kendisi de 2014'e odaklanmış gibi, kafası başka yerlerde

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir