Alonso Ferrari İle 1000 Puan Yolunda

yazar:

kategori:

Rakamlarla oynanınca Fernando Alonso’nun Ferrari koltuğunda 1000 puan alma yolunda olduğu ortaya çıkıyor. Bu rakam Alonso’nun takıma geldiği 2010 Bahreyn’den bu yana artıyor.

Ferrari’de 68 yarış geçiren Alonso şu an 920 puan aldı ve hedeften sadece üç yarış zaferi uzaklıkta.

Kırmızılar içinde geçirilecek 1000 puan Alonso ve Scuderia ekibinin rekabetçi yarışlar geçirdiğinin bir kanıtı durumunda. Bu üç buçuk yıl içinde Fernando her zaman üst sıralar için savaştı ve bu da istatistiklerde görünüyor.

Alınan puanlar ve podyumlarda Alonso’yu geçen tek isim Sebastian Vettel. Zaferlerde ise ikinciliği Lewis Hamilton ile paylaşıyorlar.

Alonso 38 kez ilk üçte yer alıyor ve Vettel’den sadece altı yarış uzakta.


Yorumlar

“Alonso Ferrari İle 1000 Puan Yolunda” için 5 yanıt

  1. Güzel bir oranlama yaparsan ne dediğimi anlayacaksın. MS kaç sezon geçirmiş Ferrari de Alonso kaç sezon geçirmiş. Düşünme kısmına çok takılmana gerek yok allaha şükür hepimizde düşünecek kapasite var. Bunu neden sorguladığında ayrı bir mevzu zaten.:) Kendince laf mı sokuyorsun? Doğru düşünebilen insanın zaten objektif olması gerek.;) Holigan olma yeter…

  2. Ferrari 1996 – 2000 yılları arası Schumacher'e de hızlı araç veremedi. Konuşmadan önce daha detaylı düşünmek lazım bence.

  3. tolgakaranlik avatarı

    Karşılaştırmaları tüm dönemleri eşit puanlarla düşünerek yapmak lazım. Salt puan sayısına bakmak çok aldatıcı, 25 puan nereee 10 puan nere

  4. Schumacher in zamanında ki kadar iyi bir araç vermiş mi Ferrari ona da bakmak lazım.:) görende her yarışı kazanıyor sanacak.:) Adam cımbızla puan çıkartıyor. Bırakta biraz şanslı olsun puanlama sistemi konusunda.;)

  5. Schumacher Ferrari'de kaç puan topladı bilen var mı?

    Zafere 25 puandan lüpür lüpür puan almak kolay tabi. Bu yüzden soruyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir