Dananın Kuyruğu Kopuyor: Ricciardo Red Bull'a, Raikkonen Ferrari'ye Geçiyor

yazar:

kategori:

Yeni sezon öncesinde aptal sezon, Formula 1’in yaz tatiline girmesiyle sapıttı. Özellikle Fernando Alonso ve Kimi Raikkonen hakkında çıkan haberler gündeme bomba gibi düştü.

Red Bull’da gelecek sene boşalacak olan koltuk için önce Kimi Raikkonen ve hatta Fernando Alonso’nun adı anıldı. Ancak Sport Bild, Red Bull’un Sebastian Vettel’in yanına Daniel Ricciardo’yu getirme kararı aldığını ve bunu Belçika GP hafta sonunda duyuracağını yazdı.

24 yaşındaki Ricciardo 2008’den beri Red Bull kontrolü altında yer alıyor ve geçen seneden beri Toro Rosso adına yarışıyor.

Ricciardo’nun Red Bull’a geçmesi halinde Fernando Alonso Ferrari adına yarışmaya devam edecek. Raikkonen’in gelecek sene Ferrari’de yarışmak için anlaştığı yönündeki haberler doğru çıkarsa bu da Ferrari’nin uzun zaman sonra iki şampiyon sürücüyü aynı anda yarıştıracağı anlamına gelecek.


Yorumlar

“Dananın Kuyruğu Kopuyor: Ricciardo Red Bull'a, Raikkonen Ferrari'ye Geçiyor” için 35 yanıt

  1. Kendi tulumu bu 🙂

  2. Headshot mu olmus ne :))

  3. buz adam da schumacher in kıyafeti var 😀

  4. Pilot gelişimi açısından da faydalı,böylesine rekabetçi bi takım arkadaşı.Gerçi ikisi de daha ne kadar gelişecekler orası ayrı ama massa'yı da hafife almayın derim herzaman,hatta grosjean'ı da ..

  5. el_fano _Alonso avatarı
    el_fano _Alonso

    Ben Raikkonen i biliyorsam, Alonso için kovulduğu takıma, tekrar Alonsoya yardımcı pilot olmaya gelmez. Başka takım bulamazsa F1 den çekilir. Boşa kimse hayal kurmasın. 2010 da Ferrariden gönderilmesi Rai için hiç kabul edilebilir bir durum değildi. Redbull istterse oraya gider. Ama Ferrari imkansız .

  6. FAster Inside avatarı

    zaten o yüzden redbull kimi yi almıyor….

  7. Rai yi neden Alo nun 2.pilotu yapsınlar ki ? Rai Ferrari nin son şampiyonluğuna sahip hala yanılmıyorsam. 🙂

  8. rai ferrariye gelirse ki bana göre çok düşük bir ihtimal.takım arkadaşıyla eşit şartlarda yarışma şartı ile gelir asla gidebileceğinden daha yavaş yada takım arkadaşına şampiyonluk şansı varken yol verecek bir adam değil üstelik gridin en iyi 3 pilotundan biri neden 2.pilot olsun ? 2.pilotluk gibi bir şartı kabul edecek karakterde değil hiç sanmam.

  9. Dietrich Mateschitz , Ricciardo istemiyor…Weber kankasıydı,sanırım o koltuk için büyük patronun daha çok sözü geçiyor..

  10. ferraride bu bir devrim olur iki şampiyon pilotla yarışmak kolay değil ama olması biz f1 fanlarını gerçekten heyecanlandırır

  11. Raikkonenin fotoğrafının çözünürlüğü yüksekti ama Alonsonun ki degildi. O yüzden bu kadar yapabildim.

  12. muazzam olur muazzam 😀 yırt gel kimi

  13. hocam güzel olmuş evangelineyi de iyi yapmışsın ama rüya takım'ı kaldırsan, rengi burdaki resimdeki gibi biraz açsan, bir de togy reklamını biraz daha küçültsen güzel olur. ha bir de raikkonenin öyle baktığı tarafa bir votka şişesi koy, tam olsun 🙂

  14. valla görünen o ki senna-prost zamanlarını tekrar yaşayacağız

  15. la şunu bi masaüstüne uyarlayında masaüstünde kullanak 😀

  16. Şimdi diğerleri düşünsün 🙂

  17. raikonen ve alonso aynı takımda. takımda ferrari. otomatikman formula 1 taraftarının %80 'nini topladilar %20 digerleri :D:D:D

  18. Raikkonen vs. Alonso, her F1 taraftarının görmek isteyeceği mücadelelerden biri, ben olsun çok istiyorum şahsen

  19. +1 duygularıma tercüman olmuşsun 🙂

  20. Ferrari daha önce 2 şampiyon pilotu takım arkadaşı yapmış mıydı? Benim hatırladığım son 25-30 senedir yok. Bilgisi olan paylaşsın lütfen. Eğer Alonso-Raikkonen ikilisi Ferrari'de bir araya gelirse 2007 yılında McLaren'in yapmak isteyip te başaramadığı süper ikili 7 sezon sonra başka bir takımda buluşacak! Gerçi yaşları o azamnki kadar genç olmayacak ama ne olursa olsun biri Alonso diğeri Raikkonen. Şahsen ben McLaren taraftarı olduğum halde bahsi geçen ihtimal Ferrari olsa bile ikisini aynı takımda görmeyi çok isterim.

  21. Olsun. Rüya takım rüyalarda kalmasın. Bu ikili Formula 1'i yeni heyecana sokacak. Sevindirici.

  22. Ben %60 Fernando derim ,çünkü takımı etrafında topluyor,1.pilot olmak uğrunada yapmayacağı şeyde yok.Kimi ise etliye sütlüye karışmaz gibi ama olurda beni yanıltır.Yoksa saf hız anlamında en iyilerden ama iş komple pilotluğa gelincede Alonso bir adım önde.Eğer takım bir pilot kayırmadan yarıştırırlarsa ikisini harika olur.

  23. Raikkonen F1Team avatarı
    Raikkonen F1Team

    2014 pilot dizilimini merakla bekliyorum. Bu haberdeki gibi olur ve Alonso da Lotus'a geçerse daha da ilginç bir dizilim olur. Luca'nın son hareketleri böyle bir ihtimalin hiç de uzak olmadığını gösteriyor. Alo-Kimi ikilisi izlersek Ferrari açısından büyük bir yapısal değişiklik olacak. Ama aptal sezon açıklamaları gösteriyor ki Kimi büyük ihtimalle takım değiştirecek. Ateş olmayan yerden bu kadar duman çıkmadığını pek görmedik F1'de .

  24. İSter Massa İSter ALonso isterse Raikkonen şampiyon olsun(gelirse) Benim için asılolan Ferraridir. Kırmızı tulum giyen bir pilotun şampiyon olması yeter hangi kaskı taktığının bir önemi yok. Haa ama ALonso'nun şu takımda en az 2 şamp.görmesini o kadar çok istiyorum ki anlatamam. Bu adamı mutlaka şampiyon yapmalıyız. Bu adam bu takımda her şeyin en iyisini hakediyor.

  25. ForzaFerrari ForzaFelipe avatarı
    ForzaFerrari ForzaFelipe

    Kimi'nin öyle ya da böyle takıma katılmasını çok isterim.

  26. Alonso-Hamilton ya da Alonso Raikkonen ikilisini görmek istiyorum takımımda.

  27. Ferrari, Marlboro'nun bu ürününün reklamı için Raikkonen'i takıma katıyormuş 😛

  28. Ferrari Gene 1 numara olsunda kim kimi ezer kim kimi yer önemsiz <3 I LOVE YOU RED I LOVE YOU FERRARI <3 <3 <3 <3

  29. 🙂 sen öyle zannet.

  30. İki tane istikrar abidesi Ferrari'ye hemen hemen her sezon takımlar şampiyonluğu getirir-birlikte yarıştıkları sezonlar için konuşuyorum-, ki bu da senelerdir hayal kırıklığı yaşayan Ferrari'nin tam ihtiyacı olan şey. Redbull ise muhtemelen "Niye iki senedir Vergne'e yenilen pilotu almak gibi bir hata ettik?" diyerek dizini dövecek.

  31. Fernando sen Mclaren'e gel 2015 şampiyonluğun garanti.2014'de iyi araç çıkarsa sana kalmış.
    2015'de Mclaren Honda şampiyon. 😀

  32. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Raikkonen Ferrariye giderse Alonsoyu çıtır çıtır yer

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir