Brawn: "Rosberg Hamilton'la Daha Mutlu"

yazar:

kategori:

2010 ve 2012 arasında yedi kez dünya şampiyonu Michael Schumacher ile birlikte olan Alman Rosberg güçlü olduğunu kanıtlamıştı.

Fakat takım patronu Brawn Rosberg’in şimdi gridin en iyi pilotlarından Hamilton’ın yanında daha mutlu olduğunu söylüyor.

“Lewis takım için harika bir referans oldu.”

“Rosberg’in Michael’la bazen mutlu olmadığını düşünüyorum, çünkü aynı referans değildi. Michael’ın Nico ile zor anları oldu.”

Brawn 2013’de Rosberg’in iki, Hamilton’ın ise bir kez kazandığı sonuçların sürücü kadrosunun ne kadar doğru olduğunu kanıtladığını söylüyor.

“Bence herkes Nico’nun herkesin düşündüğünden daha iyi olduğunu anladı.”


Yorumlar

“Brawn: "Rosberg Hamilton'la Daha Mutlu"” için 17 yanıt

  1. Ben bu tür mutlu, kendinden emin vb açıklamaların gerçeği yansıtmadığını düşünüyorum.

    Neden derseniz; kişinin mutlu olduğu veya kendinden emin olduğu bu tür açıklamalar ile anlatılmaz. Böylesi duygular söz konusu kişi veya kişilerin davranışlarından gözlemlenir.

    Eğer bu tür açıklamalar yapılıyor ise bilin ki aslında durum gösterilmek istenen gibi değildir. Psikolojik bir savaş aslıda, tabi rakipler ve taraftarlar yutarsa !

  2. Rosberg'in Schumacher'e olan üstünlüğünün tek açıklaması yaştır. Ne olursa olsun belli bir yaştan sonra birçok spor ne kadar yetenekli olursan ol yapılamıyor. Hamilton takıma alışmaya başladı. Mercedes'te son yarışta da kazandı. Moral olarak üst düzeyde. Rosberg bir yenilgiye hazır olmalı. Araç iyi olursa, Hamilton'da zihnini yarışa odakladığı an onu pist üzerinde geçecek bir kişi yok gridde.

  3. Pilotum Hamilton diyen nasıl da belli oluyor.

    Bu sitede Hamiltonu salt sevgi – yergi gözünden bakmayıp anlayan ve taraftarı olan br avuç insan var.

    Hepsini de seviyorum.
    GP2 Turkiye 2006 yarışında eşit otomabillerle HAM'ın yarışını izleyen birisi için o gerçek bir kraldır.

    McLaren taraftarı olarak bir efsane yaratma ihtimaline yazık etmişitir, ki geçen sene takımdan gitmesini çok istemiştim. Bu gune kadar Takım ve pilot tuttum. Hiç değişmedi McLaren,

    Ancak Hamilton, bu değiştirdi.

    Şu kesin ki, Marussia da bile yarişsa F1 izleme keyfine şu anki pilotlar arasından en keyif verecek adamdır.

    Kara mara bir oğlan ama, başbaşka bir yetenek..

  4. şaka bi yana hızlı yazdığımdan düşünmeden yazmışım özür olsun ☺ ☻ ☻

  5. o anlamda değil canım alman takımında almanı kayıracak

  6. Geçen yıl spada button pole alırken hami 0.7 saniye fark yemişti galiba.

    mclaren'in hamilton'un 2 düzlükte 1.2 saniye kaybettiğini gösteren telemetresini hamilton twitter'dan paylaşmıştı. mclaren 1 turda 1 saniye yavaş kanadı 'pek fark olmaz' diyerek hamiltona önerdi. olayların arkaplanını bilmeden dümdüz yorum yapmak bu olsa gerek.

    2 galibiyet olayında hamilton'ın alacağı galibiyeti 4. giderken nico aldı.

    bir de sıralamalar 7-3, yanlış saymışsın.

  7. 6-3 hamilton mu yeniyor sıralamalarda evet. Ama yarışlarda onca probleme rağmen adam akıllı geçirdiği 5 yarışta 2 galibiyet alan bi rosberg var. Rosberg ikinci pilot gibi görülmese, Hamiltonun şampiyon pilot sıfatı olmasa Rosberg tozunu attırır bu Hamiltonun. Rosbergi gariban buldular vurun abalıya misali vuruyorlar. Ross brawnda kendi vatandaşını kayırmıyor gidiyor ingilizi kayırıyor. Takımlar şampiyonluğu içinde rosbergi yağlıyor. Küsmesin diye. Rosberg eğer takıma küserse şiştende olurlar kebaptanda. Bu yüzdende her fırsatta rosbergi yağlıyor uyanık Brawn. Hamilton yavaş pistlerin hızlı pilotu, rosberg hızlı pistlerin hızlı pilotu. Spada kim önde olacak eğer kayırma olmazsa kesin Rosberg önde olacak. Geçen yıl spada button pole alırken hami 0.7 saniye fark yemişti galiba. Spada hızlı oacak pilotlar raikonen, schuacher tarzı pilotlar. Alonsoda her pistin adamı ama herhangi bir pistin sıralamalarda en hızlı adamı değil.Çünkü hem araç izin vermiyor hemde araç izin verse bile alonso hep yarını düşündüğü için aman aman zorlamıyor. Rosbergte iyi pilot sözün özü Hamiltonda iyi pilot ama bu ikisinden şu daha iyi diyeceğimiz birisi yok çünkü ikisininde iyyi olduğu alanlar var. Yavaş ve orta yavaş pistler hamiltondan, hızlı pistler rosbergten sorulur.Bence bu yüzden yıl sonunda kimin başarılı olduğuna bakmak için kaç yarış kazandığına ve kaç podyu kazandığına bakmak lazım sıralamalardan önce.

  8. takım emrini saymaz çünkü rai grosjean'ı hep takım emriyle geçiyor. yani kendi pilotunu sıyırıyor işten.

    Avustralya: Lewis 3, rosberg 6. giderken arıza yaşadı. lewis 5. oldu, rosberg de lastiklerinin bitmesiyle muhtemelen ilk 10da zor bitirecekti.

    Malezya: takım emri

    Monaco: lewis'e gereksiz yere 6 saniye bırak denmesi, lewis'in 4. kendisinin 1. olması

    Canada: kers yağmurda çok etkisizdir. sıralamada yediği yarım saniyeyi buna bağlamak anlamsız. hamilton da kaç yarış fren sorunlarıyla boğuştu.

    Almanya: Q2 de iyi tur atamadı ve elendi. skandal değil, atsaydı yarışa eksik lastikle girecekti. 1 çıkış turu, 1 zaman turu, 1 giriş turu. antrenmanlardaki şovu devam ettirebilirdi.

    Macaristan: 11. giderken ve yarışın son bölümünde olan bir arıza. bitirseydi bile puan alamayacaktı.

    İngiltere: webber'in startta kazaya karışıp geri düşmesi, vettel'in arıza yaşaması, hamilton'un lastiğinin patlaması sonucu en iyi 4. olabileceği yarışta beleş bir zafer elde etti. son turlarda 1.liği webberden zor kurtardı.

    sonuç olarak rosberg'in yaşadığı problemlerin hiçbiri lider giderken olmadı. hamilton ise 1.lik ve 2.lik alacağı yarışlarda puan kaybı yaşadı, ikisinde de 4. oldu.

  9. Şimdi konuşuyorsun böyle Brawn efendi ama bi iki yıla Rosberg'i takımdan gönderirken de aynı şeyleri söyleyebilecek misin acaba ?

  10. Malezyadaki takım emrini unutmuşsun. Bunlarla daha mutluysa diyecek birşey yok.

  11. avustralya:elektrik arızası
    kanada:sıralamalarda kers arızası
    almanya:skandal
    macaristan:motor arızası
    evet çok mutlu olmalı 🙂

  12. Ross Brawnın çenesi çok açıldı bu aralar ..

  13. Ne bakımdan? Harika adamlar seviyesinde olmadığı mı yoksa yıllardır görülenden aslında daha yetenekli olduğunu mu.
    🙂

  14. O Schumi red bulla dönse keşke de tokat gibi cevabı verse hepsine ama dönmez artık…
    o yaşla kıyası görürler o zaman…

  15. Uğur Öztürk avatarı
    Uğur Öztürk

    Çekirdek çitleyip dedikodu yapan teyzeler gibi, ne meraklıymış adam Schumiyi gömmeye yavv.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir