Mclaren, 2013'te Kazanabileceğinden Emin Değil

yazar:

kategori:

Macaristan’daki büyük güncellemelerle ön gruba biraz daha yaklaşan Mclaren’den Jenson Button, bu sene kazanabileceklerini söylemişti.

Neale “Dürüst olmak gerekirse bunun için çok büyük mücadele gerekir.”

“Takımların bir çoğu kaynaklarını, tasarım organizasyonlarını gelecek seneye aktarıyorlar. Neredeyse ağustos ayı geride kalıyor ve gelecek sene hazır olmak için çok fazla iş yapmamız gerekiyor. Bu yüzden biz de yoğun olarak 2014’e odaklanacağız.” dedi.

Button’un Spa’da poyum mücadelesi verebilecekleri yönündeki açıklaması için Neale “Spa harika bir yer. Sürücüler her zaman oraya gitmek için heyecanlı olurlar ve aynı şekilde biz de seviyoruz ancak onun söylediklerini başarmak zor olur. Kimse oraya çok emin gidemez.” 

“Araç yaz döneminde gelişti. Her iki sürücümüz puanlar kazandılar ve iki aracın birden puanlar kazanması memnun ediyor.”

“Macaristan’a güncellemeleri getirmek için inanılmaz derecede çalıştık. Umduğumuz her şeyi pakete dahil edemedik bu yüzden daha çalışmalar devam ediyor ve Spa’da da devam edecek.”

“Bu araçta istediğimiz şeyleri başaramadık. Aracı tam olarak anlamak ve gelecek seneye iyi durumda girmek için daha yapmamız gereken çok şey var.”

“Tam olarak önde olma konusunda zorlanacağız ancak yine de daha fazla gelişmeyi umuyoruz.” dedi.


Yorumlar

  1. Geçen sene ölümüne destek verdiğim bu takımdan lewis gidince soğudum nedense aslında mclaren i lewis yüzünden sevmediğim halde anlasilmaz bir şekilde aytron gibi yeteneği yetiştiren bu takim( koskoca mcleran )gidip cok yetenekli denilen perezi aliyor ki perezin yaptıkları ortada arac kötü demeyin pilot seçimine bak iki tane kuzu gibi pilot ki geçen senenin biceri perez ! Maalesef bu sene şansın yok whitmarsh artik sende bitin ferari artik sende yoksun wiliams artık bir içecek firması ve de mercedes var f1 heyecanlandirmai isterseniz whitmarsh ve domenicali ve ayrıca topal frank sende gitmel8sin !

  2. McLaren podyumları hak ediyor.SPA'da podyum da olacağım diye öten Jenson'u merak ediyorum neler yapacak acaba? 🙂

  3. Valla bende yaris kazanamayacagimizdan hayet eminim nedense 🙂

  4. ))))))))))))))))spa2000)  avatarı
    ))))))))))))))))spa2000)

    Sanki 1 galibiyet bize biraz rahatlama yaşatacak gibi.
    Rahatlama şu an en olmaması gereken şey.
    Bunun için kazanmamamızı istemek takımımız için en iyi dilek olacak gibi. (Kazanacak durumda değiliz zaten orası ayrı)

    Galibiyet almadığımız 1 yıl bize iyi gelecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir