Alonso Yanlış Anlaşılmanın Giderildiğini Söylüyor

yazar:

kategori:

Yaz arasının başında Alonso’nun, doğum gününde ne istediği sorulduğunda ‘diğerlerinin aracından’ istediğini yazılmış ve bu durumun sonrasında da İspanyol pilotun Ferrari’de memnun olmadığı ve Red Bull’a geçebileceği söylentileri başlamıştı. 

Ancak Spa’da gazetecilerin sorularını yanıtlayan Alonso şöyle konuştu: 

“Sanırım Başkan’a yanlış bilgi verildi. Düzenlenen tüm basın konferanslarına ve basına verilen demeçlere baktık ve her yarışta söylediğimden farklı şeyler yoktu. Takım için ve performansımızın daha iyi olması adına elimden geleni yaptım.”

“O bu ailenin babası. Çok büyük bir motivasyon kaynağı. Bizden ne istediğini ve ne beklediğini gayet açık bir şekilde belirtti. Bana göre Başkan gerçek ile dedikoduya ayırt edebilecek kadar zeki bir adam.”

“Hepimiz uzun yıllardır Formula 1’in içindeyiz ve böyle yaz aralarında dedikoduların çıkabileceğini biliyoruz. Ferrari’nin yaptıkları her zaman olay olur.”

“Genç pilotlar testlerinden örnek verebiliriz. Testlere katılmayacağımı çünkü test edecek ne lastik, ne ayar, ne başka bir şey olduğunu söyledim ama basında ‘Alonso Ferrari’ye, Pirelli’ye ve dünyaya karşı polemik yaratıyor’ diye haber yapıldı. Ama Kimi’nin katılmamasının komik olduğu düşünüldü. McLaren pilotları katılmayınca yine komik görüldü. Bu tamamen Ferrari olmakla alakalı ve Başkanla bunu konuştuk.”

“Ayrıca bir hafta içinde üç farklı dilde dört farklı basın toplantısına katılmanın iyi olmadığını gördük. Yani hatalar ve yanlış anlaşılmalar olabiliyor. Yapmamız gereken işimize odaklanmak çünkü birlik olmamız ve şampiyonluğa ulaşmamız gerekiyor”


Yorumlar

“Alonso Yanlış Anlaşılmanın Giderildiğini Söylüyor” için 3 yanıt

  1. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton
    O bu ailenin babası.

    Çok duygusall.Agladım 😀 😀

  2. Masun alonsonun monteyle imtihani. Ayari yiyince yine toz pembe alonso demecleri

  3. yahu hep ferrariyi atesleme birlik beraberlik motivasyon mesajlarına yogunlasmaktan insan psikolojik olarak yorulur. ne var ne yoksa yıkmıslar bu adamın ustune .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir