Vettel, Raikkonen ile Takım Arkadaşı Olmaktan Mutluluk Duyacak

yazar:

kategori:

Raikkonen’in menajeri Steve Robertson’ın Red Bull ile görüşmelerin olumsuz sonuçlandığını açıklamasının ardından Red Bull koltuğu için tek adayın Daniel Ricciardo olduğu dşünülmeye başlanmıştı.

Raikkonen haberleriyle ilgili görüşleri sorulduğunda Vettel, “Haberler ne kadar gerçekçi ya da değil bilmiyorum. Ben de herkes gibi galiba olmayacağını basından öğrendim. Elbette takımla konuştum ama kararı ben vermiyorum.”

“Bana kalsa Kimi’nin gelmesi birçok açıdan iyi olurdu. Ama olmayacaksa konuşmanın çok da anlamı yok. Yine de, kim bilir? O hâlâ genç, ben de öyle. Her şey olabilir. Olmaz olmaz dememek lazım.”

“Normal olarak yanınızdaki takım arkadaşınızın kendiniz kadar rekabetçi olmasını istersiniz ki kendinizi daha faza zorlayabilesiniz. Öte yandan yanınızdaki pilotla yakın arkadaş olmanıza gerek de yok. Sonuçta takım için çalışıyorsunuz. Önemli olan bu.” diyor.

 


Yorumlar

“Vettel, Raikkonen ile Takım Arkadaşı Olmaktan Mutluluk Duyacak” için 7 yanıt

  1. Aha vettel derki raikonen gelir alır boyunun ölçüsünü . seneye formula1,den kaçar gider webber gibi

  2. korkunun ecele faydası yok vettelcim, ya sen onu yiyeceksin ya o seni. Büyük ihtimal o seni yiyecek tabi çakal horner ve tayfası webber'de yaptıkları gibi sürekli aracını sabote etmezlerse. Webber'in aracını sabote etmeseler o bile seni yiyor ya neyse :)))

    Komplocu, sabotajcı rbr'ye gitmesinden yana değilim bu çakallar her türlü dalavereyi çevirirler vettel ezilmesin diye.

  3. Normal olarak yanınızdaki takım arkadaşınızın kendiniz kadar rekabetçi olmasını istersiniz ki kendinizi daha faza zorlayabilesiniz.

    Şunu da söyledi.

    Ne yazık ki insanların içini okuma şansımız olamıyor. Bu durumda samimi olup olmadıklarını anlamak da imkansız oluyor.

    Ki Alonso'nun mu Raikkonen'in mi daha iyi olduğu yani hangisinin daha fazla zorlayacağı mevzusu ise tamamen ayrı ve göreceli bir tartışma konusu.

  4. ama alonso değil de kimi-ricciardo, kimi-vergne sorulduğunda, ben karar vermiyorum takımın kararı demişti. alonso'yu duyunca kimici oluverdi. hiç samimi değil.

  5. dikkat edersen burda da ayrı bir kurnazlık var, alonso ve raikkonen takım arkadaşın olacak olsa, vettel'in karakterinde biri, kendisini daha az zorlayacak olanı seçer. alonso dedikoduları çıktıktan sonra alonso geleceğine kimi gelsin dedi. denize düşen yılana sarılır hesabı.

  6. görüşmeler aylardır devam ederken, bilmiyorum, ben karar vermiyorum, kim gelirse gelsin takmıyorum dedi, 1 kez kimi gelse iyi olur demedi. steve robertson'ın ''redbull anlaşması olmadı'' demesinin ertesi günü, gelseydi de iyi olurdu yeah. diyor.

    şark kurnazı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir