Britanya GP – Sıralamalar Sonrası Toyota

yazar:

kategori:

Timo Glock – 12.: "Dünkü problemlerimizin ardından, antrenmanlarda çok zaman kaybettik. Bugün de zor bir gündü. Burada birçok araç birbirine çok yakın. Yine de bu sabah hızımız iyiydi. İlk on içinde olabileceğimizi hissediyordum. Fakat neden olmadığını bilmiyorum.  Bugünkü yağmurdan sonra, pist biraz kirliydi. Bu koşullarda lastiklerden %100’ü alamayacak gibiydik ve belki de bu yüzden sorun yaşadık. Yarın da havanın nasıl olacağını göreceğiz ancak yarış riskli olabilir."

Jarno Trulli – 14.: "Hayal kırıklığına uğradım çünkü ilk onun dışında kaldık ve burada çok rekabetçi görünmüyoruz. Dün neler olduğunu anlamıştık, böyle şeyler olur problem değil. Ama bu haftasonu aracın dengesinde çok sorun yaşıyorum."

"Sıralama harika değildi ve araç ilk sektörde yere çok yakın oluyordu. Bu da bana turun geri kalanında düzeltemeyeceğim zamanlara mâl oldu.  Aslında araçta hiç değişiklik yapmamıza rağmen bunun olması ilginç. Rüzgar yönü değişirken doğru ayarları bulmak zordu. Ama yarın yağmur ihtimali olduğu için aracı buna göre ayarlayacağız."

Pascal Vasselon: "Magny-Cours’daki performansın ve burada geçen hafta yaptığımız testlerin ardından beklediğimiz kesinlikle bu değildi. Her iki araçla da zor bir cuma günü geçirmiştik ancak bu sabah son antrenmanlarda hazırlıklar yolundaydı. Sıralamalarda ne olduysa bunu yansıtamadık."

"Hava durumu ilk seansta biraz etkiledi ama bunun olacağını biliyorduk ve sonuçları çok etkilemedi. Şimdi işe geri dönmeli ve ne olduğunu anlamaya çalışmalıyız. Çünkü olmak istediğimiz yer burası değil. Tabii ki havanın ne olacağı belli değil, her şey olabilir. Biz bu durumdan yarın ne şekilde en iyi faydayı sağlayacağımızı göreceğiz."


Yorumlar

  1. geçen yarış ingiltere'de de podyum için yarışacaz diyorlardı. şimdi nerdeler.

  2. toyotayın anlayamyrm bı yarıs mükemmel dıyrz dıger yarıs kayboluyolar cok ıstıkrarsızlar ama glock yarıstan yarısa kendını geliştiriyo nelsonla ıkısını sevmıyodum ama sevmyeye basladım ıkısınıde

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir