Button'ın 2014 Sözleşmesi Yok

yazar:

kategori:

2010’dan bu yana takımda bulunan Button Lewis Hamilton takımdan ayrıldıktan sonra takımın tek şampiyon pilotu durumunda.

Red Bull’da ve Ferrari’de olası boş koltuklar olmasına rağmen Button henüz bir anlaşması olmadığını, ancak geleceğini McLaren’de gördüğünü söylüyor.

“Bence önümüzdeki yıl için bir kontratım var, ancak üzerinde imza yok. Önümüzdeki yıl da burada olmak istiyorum.”

“Bu yıl bizim için çok önemliydi. Önümüzdeki yıl çok güçlü olacağımıza inanıyorum. Takımdan henüz doğrulama gelmedi, bence bunun için beklemeniz gerek.”

Açıkta olan koltuklar sorulduğunda Button Ferrari’nin sürücüler için bir fırsat olduğunu söyledi.

“Bence Red Bull seçimini yaptı. Ferrari’nin F1’deki her pilot için bir fırsat olduğunu düşünüyorum. O takımı hakeden birisi koltuğuna oturacaktır.”

Button Spa’da takımının podyum için savaşabileceğini söylüyor.

“Bence iyimser olmalıyız, ben öyleyim. Sonucun ne olacağını bilmiyorum ancak podyum için savaşabileceğimizi düşünüyorum. Eğer üçüncünün beş saniye arkasında beşinci bitirirsek mutlu olacağım. Ancak 30 saniye kadar arkada kalırsak bu herhangi bir gelişim yapamadığımız anlamına gelir.”

“Podyum için savaşmalıyız ve bunun olmaması için bir sebep göremiyorum. Baskıyı hissetmeliyiz ve sorunlar üzerinde çalışmalıyız.”


Yorumlar

  1. Önümüzdeki sezonki değişiklikler aracı oturtacak tecrübeli bir pilota ihtiyaçları var. Olur da Button'ı gönderirlerse Raikkonen gibi birini bulmaları şart.

  2. umarım 2014 için anlaşmazlar.

  3. muhtemelen anlaşırlar henüz erken ama mclaren buttondan aldığı ücrette indirim isteyebilir.mclaren borçlarından ve ekonomik sıkıntıdan muzdarip.buttonla bir önceki sözleşmede öyle bir sıkıntı yoktu ama şu anda var.bana göre ise mclaren ingiliz bir pilotda ısrar etmemeli hulkenberg yada raikkonen buttonın son aldığı ücrete yarışacak pilotlar

  4. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    off hedef podyuma çıkmış,çok beklersin.

    Bu sene ilk 5'e girerseniz sevinin.

    Senin Koltugu,senden daha çok hakeden pilotlar var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir