Ricciardo Red Bull Koltuğu Peşinde Değil

yazar:

kategori:

Raikkonen ve Ricciardo Mark Webber’den boşalacak koltuk için iki ana aday olarak gösteriliyor, fakat Raikkonen’in Menajeri görüşmelerin başarısızlıkla sonuçlandığını açıklamıştı.

Takım patronu Horner ise hiçbir sürücüyü silmediklerini söyledi ve Riccardo da koltuk için kendisini favori görmediğini söylüyor.

“İmzalanana kadar hiçbir şeyin tahmin edilemeyeceğini düşünüyorum. Her elit spor ve büyük iş organizasyonlarında bu böyledir. Halen takım arkadaşım Jean Eric ve o da adaylar arasında ve gridde çok iyi özellikleri olan bir çok pilot daha var.”

“Dediğim gibi imza olmadan kutlama yapmayacağım.”

“Sezon arasında Red Bull benimle konuşmadı. Elbette biraz heyecanlıyım, belki de herkes Ağustos arasında sıkılmıştır. Macaristan’dakilere göre daha fazla bir şey bilmiyorum. O  taraftan birisi gelene kadar ve bir karar verilene kadar önümüzdeki yıl ne yapacağım konusunda bir fikrim yok.”


Yorumlar

  1. Kemal  Şengül  avatarı
    Kemal Şengül

    Bu haber doğruysa, Ricciardo Red Bull'a gitmeyecekse, Raikkonen'de takımında kalacaksa kim gelecek ?

    Willi Weber, Schumacher'in 2014'de Red Bull ile dönerse başarılı olabileceğini söylemiş. Weber eski menajeri, tüm alman sitelerinde aynı haber var. Schumacher illa ki gözden geçiriyordur. Bakalım

    Ama bugün rüyamda haber çevirirken gördüm Hamilton %88 Red Bull'da yazıyorda son 12 ihtimal Alonso, Kaynak: Rüya 🙂

  2. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    yalan 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir