Raikkonen: "Red Bull'dan Cevap Gelmedi"

yazar:

kategori:

2014’te Mark Webber’in yerine anılan en büyük isim Raikkonen’di. Bir süre söylentiler çıksa da geçtiğimiz günlerde her iki taraf, görüşmelerin olumsuz bir şekilde sonuçlandığını söylediler.

Raikkonen “Onlardan cevap almadık ve neler olacağını göreceğiz. Ne yapacaklarını onlara sorun. Sizden daha iyi bildiğim bir şey yok. Bir süre onlardan bir şey duymadık ve bu ideal bir şey değil ancak durum böyle.” dedi.

Ferrari’ye geçip geçmeyeceğinin sorulması üzerine Raikkonen “% 100 bir şey olana kadar söyleyecek bir şeyim olmadığından başka pek bir şey söyleyemem.  Mclaren’e gideceğime dair de bir çok şey söyleniyor. Bir başka yerde Ferrari’ye, sonraki gün ise Lotus’a gideceğim söyleniyor. Henüz bir anlaşmam yok, daha ne söyleyebilirim?” dedi.

Raikkonen ayrıca hâlâ Lotus’tan ödeme beklediğini ve takımda kalırsa bunun çözüme kavuşturulması gerektiğini söyledi.

Raikkonen “Olması gerektiği gibi değil ancak umarım bunları hızlı bir şekilde aşarız.” dedi.

Raikkonen son olarak dünkü katılması gerektiği etkinliğe katılmamasının hastalık yüzünden olmayabileceğini işaret etti.

Raikkonen “Belki gelebilirdim ancak bir şey değişmezdi. Dün soracağınız soruları bugün de sorabilirsiniz. Her şeyin bir nedeni vardır ancak her şeyi size söylemek zorunda değilim.” dedi.


Yorumlar

  1. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    RAi'nin karizmasını ne yaparsa yapsın lotus kaldıramaz.

    RAi herzaman büyük takımlarda yarıştı.

  2. zamanında toyota'ya çektiği ayarı düşününce Red Bull'un kendilerine dönmemesi sonucu bir ayar çekmesini beklerdim 🙂 (Toyota'ya mı çekmişti yoksa Boullier'e mi tam hatırlayamadım)

  3. Ayrica bir insanin hakettigi halde maasini alamamasi son derece sinir bozucu ve motivasyonu dusurucu birsey..

  4. Raikkonen'den birden fazla net bilgi içeren nadir demeçlerden birisi 🙂

  5. Anlaşılan Kimi lotusla olan ipleri baya bir salmış 🙂 Ben lotusun sahibi olsam kiminin bu açıklamalarından sonra boş yere sponsor aramaya çıkmam.Mevcut sponsorları kaybetmemeye çalışırdım. Hem bu sezon da lotustan bir başarı beklemiyorum. Kimi yüzde yüz farklı bir takıma yönelecektir.Umarım yönelir de.

  6. "Her şeyin bir nedeni vardır ancak her şeyi size söylemek zorunda değilim."

    Adamın dibiiiii inşallah spayı kazanacak kadar güçlü bir aracımız vardır hadi renault bizi yarı yolda koyma gözünü seveyim başarılar Kimi ve Grosjean.

  7. kufur etmeden olabildigince kibar cevap vermis…

  8. kesinlikle hastalıktan dolayı değildi dün gelmeme sebebi karakteri ve iceman lakabının gereği olarak istemediği için gelmedi tüm tatil boyunca kendisinden konuşuldu ve çok soru birikti ama rai konuşmayı sevmediği için ona saçma geldiği için gelmedi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir