Rosberg, Sıralamalardaki Zamanlamadan Şikayetçi

yazar:

kategori:

Gittikçe kuruyan pistte Rosberg iyi bir turla pole pozisyonunu alacak gibi görünüyordu ancak kendisinden sonra tura başlayan Mark Webber, Sebastian Vettel ve takım arkadaşı Lewis Hamilton onu geçmeyi başardılar.

Rosberg “Kendimi gerçekten rahat hissediyordum ve güçlü gidiyorduk. Sadece sonunda zamanlamayı doğru ayarlayamadık. Çizgiyi ilk geçenlerden birisiydim ve ardından pist çok hızlı kurumaya başladı ve bu yüzden pozisyon kaybettim. Ne olacağını kim bilebilirdi; bir fikrim yok.”

“Her şeyi hesaba katarsak dördüncülük iyi ve gridde ikinci çizgi yarın için büyük şans çünkü farklı koşullarda iyi bir araca sahip olduğumu düşünüyorum. Ne olursa olsun  hızlı olacağım. Yarın takım olarak harika bir gün geçirmemiz mümkün.” dedi.

Rosberg, takım arkadaşı Hamilton’la mücadele edebilmesi için biraz daha hızlanması gerektiğini düşünüyor.

Rosberg “Lewis gerçekten iyi iş çıkarıyor. Ancak en başından beri onun zorlu bir rakip olacağı belliydi. Benim açımdan her şeyin % 100 olmadığı bir dönem. Sürücü olarak bu tür dönemleri yaşarsonız ancak bunun gibi  her şeyin doğru olduğu dönemler de olur. Sene başında sıralamalarda öyle oluyordu. Sıralamalarda iyi oluyorduk ancak yarış iyi olmuyordu.”

“Daha iyi dönemlerin geleceğinden eminim ve bu yarından itibaren olabilir.” dedi.


Yorumlar

“Rosberg, Sıralamalardaki Zamanlamadan Şikayetçi” için 7 yanıt

  1. Yarış 2-1. Galibiyetsiz ve podyumsuz yarışları adam yerine koyma. Ona bakarsak abdestsiz dedene namaz dayanmaz. Sen galibiyetlere bakacaksın şansla dansla al yinede galibiyet al çünkü gazeteler galibi arşivliyor.

  2. sıralama 8-3 yarış 8-3. bahaneleri geç hızlan rosberg. üzüyorsun bizleri 🙂 zamanlama konusunda yağmur bir kesildi bir geldi o yüzden zaten çoğu takım tur atamadı. şans sıralamanın son 3 kişi arasında olmasını sağladı, vet-ham-web, hamilton da polü aldı. yoksa Q3'ün başında herkes piste çıktığında kimse 3. turların hızlanacağını bilmiyordu.

  3. Bence bugün Rosberg kazalara karışmasa güzel bir yarış çıkaracak.

  4. Webber neden Vettelden önce finish çizgisini gectiyse sende o nedenden dolayı Hamiltondan önce gectin.Yavaş oldugundan dolayı 4. olmadın.Schumi abine sor o söyler neden polde sen değilde Hamiilton oldugunu

  5. Kaç tane pilot son turunu atamadı. Bunun planlanmış olması ve az yakıtla çıkılmış olması ihtimali var. Ama iki tur atmak için çıkıp da son turunu atamayanlar büyük dezavantajda kaldı. O kadar saat firması sponsoru olan takımlar şu zamanlamayı neden tutturamaz anlamış değilim.

  6. 2.ci pilot aracına welcome nico.şimdi anladınmı geçen seneki aracın nasıl bir araç olduğunu.eminim msc yi tlf arayıp bununla valenciada nasıl podyuma çıktığını soruyorsundur.

  7. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Hamiltondan iyi bir pilot olduğunu herkes biliyor hızlı olduğun halde yol verdirerek podyum yaşattılar Hamilton'a.Şimdi işin politik kısmına denk geldin artık takım içinde ikinci pilotsun çünkü Hamilton gibi ikonik hareketlerin yok köpeğin yok şarkıcı sevgilin yok ümit davala gibi albümde yapma niyetin yok nasul Schumi için oynadılarsa sıra sana geldi devran döndü britney

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir