Brawn: "Mercedes 2014 Sezonuna Öncelik Verecek"

yazar:

kategori:

Brackley kökenli takım sezona zorlu bir başlangıç yapmasına rağmen ilerleyen yarışlarla birlikte şampiyonluk için aday takımlardan birisi haline geldi.

Mercedes sezonun ilk bölümünde 3 yarış zaferi elde ederken 10 yarışın 8’ine ilk cepten başladı.

Red Bull ile olan farkın kapanmasına rağmen Ross Brawn 2013 şampiyonluğu uğruna önümüzdeki yılın programından vazgeçmeyeceklerini söylüyor.

“Amacımız şampiyonluğu kazanmak değil. Şampiyon olmak istemiyoruz der ibi görünmek istemiyorum, elbette istiyoruz, fakat bunun için 2014 programımıza zarar veremeyiz.”

“2014 programımız çok iyi planlandı ve yürütülüyor, her şey yolunda gidiyor. Bazı büyük mücadeleler var, bunları da gözardı edecek değiliz. Denemek ve kazanabildiğimiz kadar kazanmak istiyoruz, ancak 2014’den taviz veremeyiz.”

Brawn mevcut aracın gelişiminin hiç durmayacağını da ekledi.

“Yaklaşımımızı değiştirmiyoruz ve bu çok önemli. İyi bir programımız olduğunu düşünüyorum. 2014 aracının gelişimi çok iyi bir şekilde ilerliyor ve takımızın büyük bölümü ona odaklanıyor.”

“Mevcut aracımız için de yapabileceğimiz küçük şeyler var ve bunları sezon içerisinde tamamlamaya çalışacağız.”

“Böyle bir sezonda gelişimi durdurabilmeniz için çok kötü bir aracınız olması gerekir. Neyse ki iyi bir aracımız var ve gidebildiğimiz kadar ileriye götürmekte kararlıyız.”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir