Webber: "Kötü Başlangıç Gerçek Performansımızı Maskeledi"

yazar:

kategori:

Yarışa takım arkadaşı Vettel’in arkasında 3. sıradan başlayan Webber, startın ardından gerilere düştü ve yarışı ancak 5. sırada tamamlayabildi.

Webber “Formasyon turundaki iki kalkış ve gride gelişimiz iyi değildi. Yarıştan önce debriyajı nasıl geliştireceğimize dair bazı konuşmalarımız oldu.”

“Neler olacağını okumak oldukça zordu. Ardından diğerlerinden kurtulmaya çalışırken lastikleri çok daha fazla kullanıyorsunuz.”

“Ardından vites aralıkları sorun oluyor. Maksimum hızımız önümüz boşken iyi ancak DRS ile vites aralıklarını ayarlamak zordu. Şu anda bu kategoride önünüz boşken ilerlemenin iyi olduğunu biliyoruz.” dedi.

Webber son turlarda Mercedes pilotu Nico Rosberg’i yakalasa da geçmenin çok zor olduğunu söyledi.

Webber “Tüm gün Nico’nun arkasında kalabilirdim. Birinci sektörde güçlüydü ve ondan kurtulabilecek maksimum hıza sahip değildik.”


Yorumlar

“Webber: "Kötü Başlangıç Gerçek Performansımızı Maskeledi"” için 3 yanıt

  1. bence redbull bunu bilerek yapıyor aracın ayarlarıyla oynuyorlar.yoksa bukadar üst üste kötü kalkışlar weber gibi bir pilotan kaynaklanmaz gibime geliyor. vardır bu işte bir dümen..

  2. altında kamyon,mu var kardeşim . vettel uçup gidiyor sen ne iş yaparsın webber . redbul,a yaptığın en büyük iyilik gidişin oluyor .

  3. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    Massa ile Webber,her zamanki klasik yarışlarını çıkardılar…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir