Button Belçika'da Podyuma Çıkamasa da Mutlu

yazar:

kategori:

Yarışa 6. sıradan başlayan Button, tek pit stop hedefliyordu. İlk bölümü oldukça uzun tutan Button ilerleyen bölümlerde çift pit stop stratejisine döndü ve 6. olabildi.

Button “Yarışın başında tek pit deniyorduk ancak daha sonra çift pit stop stratejisine döndük. Tek pit stop denediğimizde performansımız önümüzdeki araçlar kadar iyi eğildi. Yarışın sonuna doğru onları kovalayamıyorduk.”

“Ancak bizim için iyi bir yarış oldu. Dahası her zaman olduğu gibi bu büyüleyici pistte eğlenceli bir yarış oldu. Bugün aracı sürmekten gerçekten keyif aldım.”

“Performans açısından küçük ama belirgin bir gelişme var. Bu yüzden gelişimden memnun olmalıyız. Aracın verdiği hislerden mutluyum. Performans açısından daha da gelişebiliriz ancak iyi olan şey hangi alanlara odaklanmamız gerektiğini biliyor olmamız.”

“Bu yüzden Monza için sabırsızlanıyorum. Orası da bir başka harika pist ve umarım orada da küçük bir adım atarız. Önde mücadele edemeyeceğimizi biliyoruz. Bunun yerine kendimize odaklanıyoruz ve gittikçe araçta daha fazla şey öğreniyoruz. Düzenli bir şekilde durumu geliştiriyoruz.”

“Bu sezon daha bir çok yarış var ve onlardan bazılarında eğleneceğimize eminim.” dedi.


Yorumlar

  1. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Hani buttoncım podyuma çıkacaktın 😀

    Birara çıkacak gibi oldun korktum,ama çıkamadın 😀

  2. Ne çektin be Button 😀

    Sezon başında hızlı takım arkadaşını sepetleten Button en hızlı araçla şampiyonluğa koşuyordu 😀

  3. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    rüyasında çıkardı zaten

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir