Mclaren: "Bilerek Perez'in Üzerine Geliyorlar"

yazar:

kategori:

Perez bugünkü Belçika yarışında Lotus pilotu Romain Grosjean’ı pist dışına ittiği gerekçesiyle pitten geçme cezası aldı.

Whitmarsh “Gerçek şu ki genç sürücüye sahip olduğunuzda daha yaşlı olanlar sürücü brifinglerinde onları öne çıkarıyorlar.”

“Bunu Perez için yaptılar. Bu olmamalı ve olanlar açık bir şekilde kendisini gösteriyor.”

“İronik olansa yarışın ilerleyen bölümlerinde iki farklı örneğin daha yaşanması ancak onların (Hulkenberg ve Vergne) ceza almaması.”

“Çok ağır ve hayalkırıklığı yaratan bir cezaydı.” dedi.

Whitmarsh, Perez’in sürekli takip altında olması nedeniyle önümüzdeki yarışlardaki mücadelelerinde biraz daha temkinli olması gerektiğini ancak yine de Meksikalı sürücünün değişmemesi gerektiğini söyledi.

Whitmarsh “Bu durumdayken dikkatli olmanız gerekir. Doğru olduğunu düşündüğünüz şeyi yapıyor olsanız bile takip altındaysanız dikkat etmeniz lazım.”

“Hatalı olduğunu düşünseydim onu cezalandırırdım ancak onun çıkıp yarışması lazım.”

“Kendine güvenmesi ve takımın onu desteklediğine inanması lazım. O çıkıp yarışıyor bu yüzden biz de onu destekleyeceğiz.” dedi.


Yorumlar

“Mclaren: "Bilerek Perez'in Üzerine Geliyorlar"” için 17 yanıt

  1. ben yazımda 'körü körüne' diye bir şey demişmiyim önce yazımı düzgünce okuyun öyle yorum yapın.
    Ben de Perez'in iyi bir seçim olmadığını düşünüyorum. Daha iyi pilotlar alınabilirdi ama zamanının gaston mazzacane'si gibi bir pilot da değil Perez. Gayet başarılı yine de. Mclaren için en iyi seçim Perez'miş demek ki. Takımın iyiliği için de Perez'i desteklemek gereklidir o yüzden. ''Bu yarış sonuncu geldi ama önümüzdeki yarış iyi yarışır umarım'' demekle ''bu yarış sonuncu geldi ama çok iyi sürdü'' demek farklı şeylerdir. İlki takım menfaati için desteklemektir, ikincisi ise dediğiniz körü körüne desteklemektir.
    Benim yorum yaptığım şahıs ''süper şampiyon adayı Perez'ciğiniz'' dediği için böyle demiştim. Mclaren taraftarıysan pilotlarını desteklersin, başka takımın pilotuymuş gibi bahsetmezsin.
    Doğum gününüz de kutlu olsun madem.

  2. Bugunku grojen ile temasi ac ve monacodaki rai ile olan temasi ac yanyana izle! Aralarinda hicbir fark yok fakat monacoda Perez cesurca daldi diye bariyerlere suruldu fakat sucluydu burda o disariya itti ceza aldi!

    son bikac senedir burdan soyluyorum ama fia gormez tabi 😀
    Hakemlerin heryarista Sabit ayni kisilerden ve profesyonel olmasi lazim yoksa biz cok farkli cezalar gorucez

  3. İki pilotu da körükörüne desteklemek mi? Eğer Perez'in Mclaren için iyi bir seçim olmadığını düşünüyorsan Mclaren iyiliği için eleştirirsin.:) Bir yaşıma daha girdim.:D

  4. bari nickinizi forza button olarak değiştirin. Gerçekten mclarenlı olmak demek, 2 pilotu da mclaren'ın iyiliği için desteklemek demektir.

  5. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Button ile perez arası tecrübe farkı+şampiyonluk farkı+3 senelik mclaren evi=daha istermisin

    yavaş araba ile günümüz şartlarında kim podyuma çıkabilir ki.

    Perezin üstünlük kurmasını beklemiyorsun heralde

    Sadece birkişi yapabilir o da efsane Senna'dır.Hızlı araç olmadan olmaz.

  6. forza mclarens avatarı
    forza mclarens

    asfalta yapıştıracak delikanlı araba yavaşkende yapar o işi,hızlı arabaya gerek yok sonuçta şu anda da ikisindede aynı yavaş araç var şartlar eşit,,, niye button hep tokatlıyor perez efendiyi? yoksa süper şampiyon adayı perezciğiniz buttona avansmı veriyor heeee?

  7. forza mclarens avatarı
    forza mclarens

    tebrikler perez!!!! liderden 70sn takım arkadaşından 40sn geride bitirdiğin için….ne 15 i arkadaş?

  8. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Perezin altına iyi araç verin ozaman görün.

    Button'ı asfalta yapıştırır.

    Hamilton'dan sonra destekledigim 2. pilotum 🙂

  9. Hülkenberg Vergne olayında ben de ceza bekledim ama gelmedi. Perez grosjean'ı sıkıştırdı ama pist dışına atmadı, adam kerblerde kaldı. Belki de Grosjean çok zaman kaybetmeseydi ceza gelmezdi.

    Bazı takımların ve sürücülerin kollandığını biliyoruz. Bir Ferrari'yi asla şaibeli bir şekilde geçemezsin. Büyük pilotlarla asla temas yaşayamazsın. Red Bull da bu kulübe giriyor yavaş yavaş.

  10. Button ortalık yerde söylemez bence, gizli gizli yapar.

  11. Whitmarsh'ın böyle bir açıklama yapması normal bir insanın bağırıp çağırıp sinir krizi geçirerek açıklama yapmasıyla eştir. Bu kadar tepkili bir açıklama görmemiştim bu adamdan. Demek ki hakikaten kızmış birşeylere.

  12. bu düşünce yapısı ile bir arpa boyu yol alamayacak bir pilot olacak bence.

  13. Perez kotu niyetli bir pilot ben geceyim de ne olursa olsun modunda takiliyor Monaco'da Rai'ye yaptigi ve akabindeki yarislarda Button'a yaptigi asiri ataklar ve bugun Grosjean'i pist disina itisi vs vs ne bileyim ataklarinda hic iyi niyet yok cok kotu niyetli bir pilot olmus.

  14. pilotlar brifinginde yşça büyük olan pilotlar Perez'e dikkat çekiyorlarsa bunlardan birisinin Button olması ihtimali nedir sizce?

  15. erkan  cömert avatarı

    sende domınıc momınıc gibi oldun ferrari ve mclaren adam olmaz biri devasa saltanatı boşa harcar ferrari gibi ,diğeride devasa saltanatı boş işlere adar

    yahu siz nasıl köklü takımsınız ,bilincindemisiniz?

    nerde ron dennis ,nerde john todt günleri be ,geçen monaco da perez kimi yi biçer ceza almaz ona ne diyeceksin dediğin gibi olsa o zaman perez ceza yerdi yemedi ,burada perez groyu çime kadar itti doğrudur ceza ya lafım yok fia ve hakemler çok yanlış yapıyor bazen ama kendinle çelişen açıklamalar da bulunuyorsun martin bey görende perezi mükemmel sanır 😀

    2 olay karşısında ki değerlendirmelerin tam zıt martin bey

  16. Perez bugün o kadar geride başlayıp pitten geçme cezası alıp buttonun 15 sn gerisinde bitirdiyse sorgularım cezayı… tebrikler perez

  17. perez ve gro da acayip ışık var beyler özellikle gro ilerde iyi olucak gibi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir