Maldonado, Di Resta ile Olan Kaza İçin Sutil'i Suçladı

yazar:

kategori:

Williams pilotu Bus Stop virajında 4 aracın yaklaştığı anda önce Adrian Sutil ile temas yaşadı ancak daha büyük kaza Paul di Resta ile oldu.

Kaza sonucunda Maldonado suçlu bulundu ve dur – kalk cezası aldı.

Maldonado “Adrian bana dokundu. Çizgimi düzeltmeye çalışıyordum ve o benim çizgime çok agresif bir şekilde girerek ön kanadıma dokundu.”

“Aracım zıpladı ve o an kontrolü, direksiyonu kaybettim. O temasın etkisi oldukça sertti.”

“Kanadın bir parçası aracın altına girdi ve önde çekişi kaybettim. Di Resta konusunda yapabileceğim hiç bir şey yoktu. O an tamamiyle Sutil’in temasından olumsuz etkilendim.”

“Kaza Sutil yüzünden oldu ve ben ceza aldım. Hepsi bu. Çarptığımda aracım kontrolüm altında değildi. Bu yüzden ceza adil değildi.” dedi.

Di Resta ise Maldonado’nun pite yöneldiğini düşünüyor.

Di Resta “Pastor’un ilk apeksi kaçırdığını düşünüyorum. Biz onu geçmeye çalışırken pite girmek istediğine karar verdi ancak o an çok riskliydi.”

“Tam olarak görene kadar değerlendirmemi saklayacağım.” dedi.


Yorumlar

  1. İbrahim Üstün avatarı
    İbrahim Üstün

    sanki pite girmeye çalışmış

  2. Videoyu tekrar izledim Ve Maldonado'nun hatalı olduğunu bir kez daha gördüm. Adam yarış çizgisini kaybetmiş arkadakiler de her fırsatı kolluyor Doğal olarak. Sutil Nasıl bilebilir pit-stop yapacağını? Yarış bu pilotlar önlerinde kini her koşulda geçmeye çalışıyor.

  3. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Bu kez maldonado nun tarafındayım.

    Sutil'in yüzünden oldu kaza iyice izleyin bakın.

  4. Di Resta olayı çözmüş. İlk apeksi kaçıran Maldonado sol viraja açısını genişletebilmek için sağa hafif açılınca Sutil le temas etti. Sutil fazla agresifti ama cezalık bir durum yoktu. Ama Maldonado belki de kanadı kırıldığı için pite girmeye karar verince Di Resta ile temas etti. Burada Maldonado nun hatası büyük. Di Resta ya da yazık oldu. Sonuç olarak Maldonado kendini geliştirmiş. Artık pite yakın yerlerde kaza yapıyor

  5. Di Resta akıllı bir adammış, tekrar izlemeden ve iyice değerlendirmeden tam düşüncesini söylememesi takdir edilesi. Ne pilotlar var ki, hiç bir şey değerlendirmeden hemen savunmaya geçiyorlar haklı veya haksız da olsalar.

  6. erkan  cömert avatarı

    4.5 araç iç içe kim atak yapacak ne olacak sonu belliydi baya karambol vardı ceza konusu karışık ama sonuç belliydi zaten

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir