Hulkenberg: "Hızlı Değildik"

yazar:

kategori:

Hulkenberg, 11. sıradan başladığı yarışda bitiş çizgisine 13. sırada ulaşmıştı.

Alman pilot Sauber’in hafta sonu boyunca yeterince hızlı olmadığını söyledi.

“Ben yarışın başında birkaç sıra yukarıya çıkmayı başarmıştm. Bu çok zordu ama başarmıştım. İyi bir ilk tur oldu. Ama hızımız her tur düşmeye başladı. Aracı sürmek gerçekten zordu”

“Hafta sonu boyunca araçta bir denge problemi vardı. Lastikleri tüm hafta sonu iyi kullanmadık. Genel olarak bu hafta sonu hızlı değildik”

 


Yorumlar

  1. Evet bugün daha bi iyi gibiydi, ama bu kadar geride de kalmaması gerekiyordu bence. Belki de Hülk çok hızlıdır 🙂

  2. Ben bu hafta Gutierrez'i önceki yarışlara göre daha hızlı gördüm. Yaz arası bana iyi gelecek gibi bir demeci de vardı. Dün sıralama turlarında Q1 başlarında Hulkenberg'e göre daha iyi turlar atıyodu ama pist kurudugunda lastikleri koruyamadı diye düşünüyorum.İlk yarıda tam bir hayal kırıklıgıydı ama bu yarış umut verdi gibi sanki. Biraz daha bekleyelim bence. Gerçi Sirotkin gelecekse F1'de fazla barınamayacak gibi duruyor.Hulkenberg'in yerine de gelebilir gerçi.

  3. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    vay be,nasıl bişey çıkarttın öyle 😀

    Günay abi,cümlelerinden neler çıkıyor baksana 😀

  4. Senin sezgiler fazla ileri gitmiş olmalı. Petrov'u çok seven biriyimdir, genel izleyiciler tarafından yavaş pilot gibi görüldüğünden dolayı ismini kullandım.

    Yoksa benim bahsettiğin yarış hadisesini bir yerlerde trolling unsuru olarak kullandığımı göremezsin. O durumun neden yaşandığını bir çok kez "DRS'i spora getiren olay" yorumuyla nitelemişimdir.

  5. arkadaş burda ''Petrov bile'' derken Onun ne kadar kötü bir pilot olduguna ve Alonso'nun 40 tur geçemediğine vurgu yapmış. (sezgilerim)

  6. Altındaki araca göre çok iyi performans verdi bence. Keşke Gutierrez yerine daha iyi bir pilot olaydı da kıyaslama yapabileydik. Eminim Petrov bile çok daha iyi sürerdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir