Silverstone'da Islak Bir Yarış mı Olacak?

yazar:

kategori:

Silverstone’da dün sıralamalarda kısa süre kendisini gösteren yağmurun ardından bugün daha fazla yağmurlu bir gün bekleniyor.

Tam olarak tahmin yapmak zor olsada son tahminler gün içerisinde yağmurun sık sık kendisini göstereceği ve hava sıcaklığının 17-18 derece civarlarında olacağı yönünde.

Sabah yapılan Formula BMW serisindeki hafif yağmurun ardından hava koşulları GP2 yarışı ile daha da kötüleşti ve yağmur etkisini arttırdı.

*Yağmur GP2 yarışının ardından düzenlenen Porsche Super Cup yarışında da etkisini sürdürdü ve 25 dakikalık yarış tamamen yağmur altında koşuldu.

Hava durumu ile ilgili gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz.


Yorumlar

  1. yağmur monaco'daki gibi olur bence fuji'deki gibi olursa gerçekten hayal kırıklığına uğrarım 25.dk SC ile geçti yarış.inşallah burada öyle oolmaz.

  2. Rakkathebest  avatarı

    durum oyleyse bır fujı vakasıyla karsı karısyayız ıns 30 tur sc yle gecmez

  3. Bu sene bir klişe haline gelen yağmur yağacak tahminleri bu sefer gerçek olacak gibi duruyor, hadi bakalım, geçen seneki Japonya gibi olmasında. Bu arada resimde bir pilot pisti ters dönüyor 🙂

  4. Kaos yaşayacak gibiyiz.:) Galip kim çıkar belli degil bu hava koşullarında.

  5. kesinlikle doğru rakkathebest. bu önündeki 3 ismi ne kadar erken geçebilirse o kadar iyi olacak. bu arada porsche super cup az önce bitti ve gayet fazla yağan bir yağmur var. pistte yarış çizgisi falan diye bir şey kalmamış, ortalık siyah bulutların ve yağmurun etkisiyle hava kararmış gibi görünüyordu. şu an yağmur yağmaya devam ediyor.. haydi bakalım felipe, umarım bu sana yarayan bir durum oluşturabilir..

  6. Rakkathebest  avatarı

    bu arda kubıca ya dıkkat yagmurda cok ıyı suruyo

  7. Rakkathebest  avatarı

    evet ama massthebest sole bı sorun var… massanın bır an once alonso pıquet vettel den kurtulması lazım kımı nın de webber dan ama yagmurlu bı start olursa muhtemelen webber ı gecmek dııl hamılton thedıtı yasıcak

  8. bunu bilmiyordum mehmet teşekkür ederim. tv hiç göstermedi massa'yı.

  9. mehmet özmaldal avatarı
    mehmet özmaldal

    massa piste cıktı ancak yetişemeyince pite girdi bakalım umarım iyi bir yarıs olur.

  10. açıkçası yağmur felipe'nin podyum şansını arttırabilir. ıslak pistin kime ne getireceği hiç belli olmaz ama en azından geridekiler için bir avantaj olabilir. massa'nın diğerlerinden ağır olduğunu düşünürsek hem de. çünkü 2 inci zaman turunu yapamaması nedeniyle çıkış turu+zaman turu+pite dönüş turu= 3 turluk benzini istemeyerek te olsa tasarruf etmiş oldu felipe 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir