1997 Formula 1 Sezonu Pilot Kadrosu

Üst Sıra: Eddie Irvine (Scuderia Ferrari), Rubens Barrichello (Stewart Ford), Jan Magnussen (Stewart Ford), David Coulthard (McLaren Mercedes), Mika Häkkinen (McLaren Mercedes), Ralf Schumacher (Jordan Peugeot), Giancarlo Fisichella (Jordan Peugeot), Ricardo Rosset (Lola F1), Vicenzo Sospiri (Lola F1)

Orta Sıra: Michael Schumacher (Scuderia Ferrari), Jarno Trulli (Minardi-Hart), Ukyo Katayama (Minardi-Hart), Jacques Villeneuve (Williams Renault), Heinz-Harald Frentzen (Williams Renault), Shinji Nakano (Prost Mugen-Honda), Olivier Panis (Prost Mugen-Honda)

Alt Sıra: Jos Verstappen (Tyrrell Ford), Mika Salo (Tyrrell Ford), Pedro Diniz (Arrows Yamaha), Damon Hill (Arrows Yamaha), Nicola Larini (Sauber Petronas), Johnny Herbert (Sauber Petronas), Gerhard Berger (Benetton Renault), Jean Alesi (Benetton Renault)


Yorumlar

  1. Nevadia Alonso avatarı
    Nevadia Alonso

    Damon Reyiz ah ah ah benim efsanemsin.

  2. Beyaz ve mavi rengin baskın oldugu bi dönem. Oturma düzenini ben de anlayamadım. Damon Hill şampiyon o yüzden oturuyor tamam ama markalar klasmanındaki ilk 3 takım neden yukarıda kalmış anlamadım. O zamanlar önemsizdi herhalde bu işler. Shinji Nakano'yu görünce de aklıma Shinya Nakano geldi. Fena yarışçı degildi zamanında 500cc'de. F1'deki Nakano ise Honda sayesinde o koltukta galiba. Hakkinen'in de saçlar çok iyiymiş. Güzel fotograf.

  3. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    oturuş sırasında yanlışlık yok mu.Mclaren ve ferrari pilotları önde olması gerekmez mi.

  4. Ama benim sevdiğim adam arkada ortalarda uzun saçlarıyla ve oldukça kararlı bakışlarıyla duruyor.

  5. Hill Williams'dan sonra neden Arrows'a geçti hala anlamış değilim. Belki de Villeneuve'den korktu. Adam çaylak sezonunda tecrübeli Hill'i zorladı, ikinci senesinde de şampiyon oldu zaten. Tanıdık hikaye.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir