Fry: "Güncellemeler Devam Edecek"

Ferrari, Belçika GP’sinde geçmiş yarışlara göre daha hızlı gözüküyordu. Hatta Fernando Alonso yarışı 2. sırada tamamlamıştı.

Ferrari’nin 2014’e odaklandığı konusunda farklı spekülasyonlar dolaşıyordu.

Ferrrari’nin teknik patronu Pat Fry ise 2013’den vazçgeçmediklerini açıkladı. Fry güncellemelerin devam edeceğini söyledi.

“Biz hala elimizden geldiğince zorluyoruz. Monza’da güncellemelerimiz olacak. Singapurda birçok güncellememiz olacak”

“Singapur’a kadar güncellemeleler devam edecek. Daha sonra ise neler yapabileceğimize bakacağız”

 

 


Yorumlar

“Fry: "Güncellemeler Devam Edecek"” için 13 yanıt

  1. ooo FRY güncelleme dedi, araç yavaşlayacak yani yine…

  2. Ferrari'nin son yarışta neden 9. sırada kaldığını anlayacak kapasiten olsaydı, zaten burada Alonso'ya laf çarpmaya çalışmazdın. Evet belki Alonso en hızlı tek tur pilotu değil, ama berbatın biraz iyisi, suç Alonso'da falan demekte saçmalığın önde gideni…

    haters gonna hate…

  3. F_Alonso Diaz avatarı

    Sıralamda 1-3 gibi, yarışta da 5-6 gibi olurlardı ne olacak.. Lewis geçen sene deli fişek Mclaren sürmüyormuydu Ferrari'ye kıyaslan. Kaçıncı bitirdi şampiyonayı.. Keza evvelki ve ondan evvelki senelerde de. Altında ki araçlan bile nispeten kötü Ferrari'deki Alonso'yu geçemediyse, merak etme Ferrari de kullansa yine değişen bişey olmazdı. Ha ama siz şimdi 2007 dersiniz :))

  4. scuderiaferrarimarlboro  avatarı
    scuderiaferrarimarlboro

    kimi mode on

  5. scuderiaferrarimarlboro  avatarı
    scuderiaferrarimarlboro

    .

  6. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Belçika'da hızlanmıştı Ferrari ama Mercedes yanlış ayar ve strateji'den dolayı bir gerileme gözüktü.Monza'da tekrar'dan geri dönecez.Ben Monza'da Hamilton Alonso Vettel çekişmesi görecez diye tahmin ediyorum yarıştada Mercedes güçlü olacaktır biran önce Yarış haftasonu gelsinn 🙂

  7. Türkçesi son 2 yarış; baktılar bu iki yarış sonunda da puan farkı 40-50 arasında dolaşıyor o zaman ağırlık 2014e verilir, bol bol DNF duasına çıkılır yani; performans olarak baş edemiyoruz, dayanıklılığa ve kazalara bel bağladık…

  8. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Massa'yı işin içine kattıgından belli ne kadar anladıgın.

    MAssa kayıplarda onu işin içine katmayalım.

    Alo Pol alabilir demiyorum.

    ilk çizgi veya 2. çizgi mümkün.

    9.degil.

  9. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Ferranin orjinal yeri de 9. luk degildir.onu demek istedim.

    Şimdiki aracı vettel,hamilton sürse ne olurdu acaba?

  10. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    Araç rahatlıkla pole alabilecek bir araç.Bunu Massanın aldığı pollerden de anlayabiliriz.Alonso pole sorunlu ama massa her yarış ilk çizgide.Demek ki sorun Alonsoda.

    Mercedesler pole alıyor da ne oluyor yarışta dökülüyorlar.Bu ardarda aldıkları poleler lastik ısıtmasından dolayı değil mi.Mercedesler formasyon turunda neden yavaş gidiyorlar.Lastikleri çabucak ısıttığı için olmasın.

    Alonso belçikada nerede başlarsa başlasın bitirebileceği en iyi yer 2. liktir.Kendini yırtıp önlerde de başlasa yine 2. likle yetinecekti.q3 e çıkmasa da 2.likle yetinecekti.

  11. Zırvalamak basit birşeydir ve kolay yapılır.Bu izlediğimiz spor F1 ise ve bizler bilinçli yada yorumlamalarımızda verileri kullanmalıyız.FIA nın veri tablolarını bir zahmet açarsan oradan göreceğin mesele yada verilerde Ferrari nin hafifledikçe hızlanma farkının diğer mücadele ettiği takımlardan daha düşük olduğudur.F1 deki hız sadece maksimum hızdan ibaret olmaması ve hatta bilhassa son yıllarda RBR gibi tur zamanı hızını ele almış takımların başarısı söz konusudur.SOn pit den sonra sürekli 1,50 lerde tur atan Vettel e karşılık sürekli olarak 1.51 li turlar atabilen Ferrarili Alonso nun eleştirilebilir bir tarafı olabilir ama bu durumda diğer aracı kullanan pilotlarıda yorumlamak gerekir.

    Massa ile Webber arasında bir uçurum olmasıda Ferrari aracının durumunu gösterir.Alonso sıralamalar odaklı bir pilot değildir ama iyi bir araçlada 5. lik ve aşağısında kalacak bir pilotda değildir.Hamilton sıralamaya çok yatkın bir pilotdur ve sıralamalarda ALonso dan daha iyi olmakla birlikte yarış sırasında bir Alonso değildir.Vettel ise RB lerin ürünüdür.

  12. Koskoca Ferrari iki sezona birden odaklanamıyorsa vay hallerine derim. FOTA'dan keyfi olarak ayrılmadılar herhalde.

  13. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Alonso tek tur performansını düzeltse,zaten hep 1. olur Alonso.

    Ama tek turda berbatın biraz iyisi.

    Alonso'nun sıralamalarda problemi var,kimse inkar etmesin.

    Araca suç atıyorlar ama Alo'nun daha büyük suçu var.

    Tabiki araç pol kazanamaz ama 2. çizgiyi rahatlıkla kazanacak güçte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir