Button: "Alonso Vettel İçin Büyük Tehdit"

Sebastian Vettel geçtiğimiz Belçika GP’sini ilk sırada tamamlayarak bu seneki 5. galibiyetine elde etmişti. Fernando Alonso ise bu sezon, Çin ve İspanya GP’lerini kazanmayı başarmıştı.

Mclaren’in ingiliz pilotu Jenson Button, Alonso’nun Vettel için büyük bir tehdit olabileceğini söyledi.

Guardian gazetesine konuşan İngiliz pilot “Bence Fernando meydanı Vettel’e bırakmayacaktır. O aracında mutlu görünüyor” dedi.

“Ferrari, Monza’da hızlı olacaktır. Yarışı kazanabilirler. Bunu yapabilecek güçteler. Onlar geçen seneye göre çok daha hızlı. Sezon henüz bitmedi”

İngiliz pilot, Mercedes’inde bu sezon iyi bir performans sergilediğini düşünüyor

“Mercedes bu sezon takımlar klasmanında ikinci sırada bulunuyor. Gerçekten iyi iş çıkartıyorlar. Bu sezon ki performansları çok iyi”

“Bizim için daha kötüsü olamaz. Kazanmaya gerçekten açız. Bazı problemlerimiz var. Downforce ayarları üzerinde çalışıyoruz. Güncellemelere devam edeceğiz”

 


Yorumlar

“Button: "Alonso Vettel İçin Büyük Tehdit"” için 12 yanıt

  1. nightwalker avatarı

    kazalar olsun istiyorum eskisi gibi gaddarca ama pilotlar bile ölebilir.günümüz yarışlarının zevki kalmadı.vetteli desteklememe rağmen 150 puan farkla şampiyon olması hiç hoşuma gitmiyor.pilotların agresif yarışması gerekiyor mclaren zamanında hamiltona cezalar yağdırdılar ve diğerlerinin gözü korktu.

  2. Button hayal görmüş.

    Kalan 8 yarışın 6 sında Redbull çok güçlü olacak. Ferrarinin kazanma ihtimali en yüksek olan yarış İtalya. Redbull'un podyum ihtimali çok yüksek . Kaza, sorun olmadığı sürece en kötü 4. olur.

    Amerika yarışı da Redbull için kötü olmayacaktır en kötü podyumda olur.

    Bu durumda Alonsonun şampiyonluğu hayal. Şampiyona bittiğinde fark 100 puana yakın fark olacaktır.

  3. Helal panpa çözmüşsün olayı.

  4. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    Aynı Tempoda Gitmelerinin Nedenini Sorarlar Adama ? Çünkü Vettel Lastik Koruma Modundaydı Ve Finish'e Sağlam Ulaşmak İstiyordu Bu Yüzden Gerçek Performansı Göstermedi.Sonradan Farkı Aç Dediler 15 Saniye Yaptı Farkı.(Bu RB9 Da Süper Bir Araç Vesselam :D)

    Newey Sadece Bakarak Nasıl Kopyalayabilir ? Adamın Beyninde Fotokopi Makinası Fonksiyonu Bulunmuyodur Heralde ? Sanırım Başkalarının Arabasına Bakmak Yasak Değil Yarıştan Sonra. Sizin Tasarımcılarınız Da RB9'a Bakabilir Biz Bişey Dedik Mi Ki ?

  5. Nevadia Alonso avatarı
    Nevadia Alonso

    Button altında güzel bir araç bulsa Vettel falan kalmaz. O da Alonso gibi, acıyorum şu duruma ya yetenekli adamlar neler çekiyor.

  6. Sert lastikte geride mi kaldı ? o son 5 tur açılan 7 saniyelik farkı çıkart Sürekli aynı tempoda gittiler ki Alonso Vettelden 2 tur önce pite girdi. Bunlara Hamiltonla girdiği mücadeleyi ekle herşeye rağmen yine hızlı bir ferrari ve hızlı bir alonso vardı. Adrian newey zamanında ilk 5 yarışta hep ferrarinin lotusun yanında orasına burasına bakardı, demekki Ferrari'nin hızını Lotusun koruyuculuğunu bir şekilde kopya etmiş. Şu an takımlar bir kerbarosla rekabet ediyor. Bu kopya işi kolay olmasada Newey zeki adam fotolayıp videolayıp prototipini inceler, simülasyonunu yapar tak 7. yarıştan itibaren uçurur. 2011 hariç her sene aynısını yaptı sezona en hızlı olarak başlamasada sezon içinde hızlı gördüğü araçları bir şekilde kopya etti yada benzedi. Geçen yılda Mclareni baz aldı. Şunu bilin şampiyon olan takımların her birinde biraz ferrari kokusu vardır.

  7. Sıralama çok önemli viraj az olduğu için sıralama farkları o kadar çok olmayacaktır.

  8. Vettel 1 DNF almadığı sürece Alonso'nun ya da Ferrari'nin ne kadar tehdit olacağı bellildir… Puan durumu açık, herhalde her yarışı Alonso kazanmayacak ya da Vettel bundan sonra 8 yarış podyuma uzak kalmayacak… 1 DNF ya da hiç..

  9. ewet doğru her zaman alonso her kez için tehdid tir kolay kolay bırakmaz son yarışa kadar savaşır monzada galibiyet şart vettele yaklaşması için ama ben inanıyorumki vettel yarış dısı kalabilir monzada sıcaktan ve uzun duzlukten dolayı

  10. Button doğru konuşmuş an itibariyle vettel için en büyük tehdit alonsodur

    ferrarideki tek eksik cumartesileri yavaş olmaları pzar toparlıyolar hız anlamında red bull dan daha yavaşlar ama sezonun geri kalanında bu farkı kapatabilirler

    vettel aradaki puan farkını rahat koruyabir adam çok istikrarlı hard seviyede

    diğer pilotların yakalaması zor bence

    monza ve singapur yarışları çok önemli

  11. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Monzada Redbull podyumda olursa yeterli eğerki olamazsa Hamilton Rosber ve Alonso arasında podyum oluşur

  12. Padokta vettel düsmanlıgı hic bitmiyor ,sert lastiklerde alonsunun ne kadar geri kaldıgını gördük.Monzada hızlı yarış kazansa bile vettel ilk üçe girdigi sürece puan farkı açısından sorun yok.
    ayrıca redbull aracı hiçte alarm vermiyor her pistte rekabetçi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir