Ferrari Eylül Ayından Sonra 2014'e Odaklanacak

yazar:

kategori:

Gelecek sene takımları büyük mücadele beklediği için takımlar geç kalmadan kaynaklarını gelecek seneye aktarıyorlar.

Stefano Domenicali “2014 projesi çok karmaşık olduğu için eylül ayı gelecek seneye yönelme ayı olacak. Eylülün sonunda şampiyonadaki duruma bağlı olarak herkes gelecek seneye yönelecek.”

“Tepedeki tüm takımlar, 2014’te iddialı olmak için çok hızlı bir şekilde kaynakları aktarması gerektiğinin farkında. Özellikle büyük takımlar için bu değişiklik büyük bir karışıklık getiriyor. Gelecek sene takımların dizilimlerinde büyük sürprizler görebiliriz. Hatırladıklarıma göre Formula 1 tarihindeki en büyük değişiklik olacak. Bu yüzden değişiklikleri doğru bir şekilde yapmak önemli olacak, aksi takdirde kaybedersiniz.” dedi.

2013 sezonunu değerlendiren Domenicali “Sezona oldukça iyi başlangıç yaptık. Saf performans olarak sıralamalarda en hızlı araca sahip olmasak da yarışta iyi bir aracımız vardı. Yarış performansımız gerçekten iyiydi. Kanada’ya kadar aracımız iyiydi. Ardından iki sorun yaşadık.”

“Bunlardan birisiydi araçta yaptığımız değişiklikti. Sorunu anladığımızda geri adım attık. İkinci sorun ise lastik türlerindeki değişiklikler oldu. Bu bir gerçek ancak yorum yapmak istemiyorum. Bu yüzden en azından yarışta olan performans avantajımıza tekrar sahip olamayız.”

“Ancak sakin olmalıyız. Evet, zor bir durum. Mesela Spa’da sıralamalara bakalım. Son 4 tur dakika boyunca doğru zamanda doğru yerde olmanız lazımdı. Bu şansa bağlı bir şey miydi? Bilmiyorum ancak durum böyleydi. Sezon uzun ancak şampiyonadaki durum zor. Yine de her şey mümkün. En basit haliyle durum şu anda böyle.” dedi.


Yorumlar

  1. Bu kural değişiklerinden sonra ferrari ve Alonso 5 yıl şampiyonluğa ambargo koyacak. Sırası geldi yeter gari….

  2. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Bıktım, Usandım Artık. Kovun Artış Şu Dominik ve Tayfasını

  3. ForzaFerrari ForzaFelipe avatarı
    ForzaFerrari ForzaFelipe

    Eylül sonuna kadar boş muyuz?

  4. Ferrari Macaristan Grand Prix'i öncesi F60(B)'nin gelişimini durdurdu ve 2010'a odaklandı (2 kasım 2009) Ferrari İngiltere GP'den sonra 2012'ye odaklanabilir (14 haziran 2011 ) Ferrari sıralama hızı üzerine odaklandı (05Nisan 2011) Ferrari Eylül Ayından Sonra 2014'e Odaklanacak işin laneti odaklanma kelimesinde

  5. Ferrari direkt 2015'e odaklansın.Anca..

  6. scuderiaferrarimarlboro  avatarı
    scuderiaferrarimarlboro

    ferrari gibi bir takım hem 2013'e hem 2014'e odaklanamıyorsa öh yani..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir