Schumacher, Rekorlarını Vettel'in Kırabileceğini Düşünüyor

yazar:

kategori:

Genç yaşta 3 kez şampiyon olan ve 4.lüğe koşan Vettel, geçtiğimiz günlerde Marca’da yaptığı açıklamada Schumacher ile kıyaslanmasının aptalca olduğunu söylemişti.

Schumacher “En iyi pakete sahip ve şampiyonluklar genellikle en iyiler tarafından kazanılır.”

“Rekorlar yenmek için vardır. Ben yarışırken rekorlar beni motive ederdi ve sonunda başardım.”

“İnanın bana, Sebastian benim yaptıklarımı geçerse onun adına sevinirim. Kısa sürede 3 şampiyonluk kazandı bu yüzden neden 7 tane şampiyonluk kazanmasın?” dedi.

Hans-Joachim Stuck ise bundan emin değil. Stuck “Zaman ve koşullar çok farklı. Schumacher bir gece yeni ön kanat hayal ettiğinde ertesi gün ona sahip olup test edebiliyordu.”

“Mevcut kurallar altında bu mümkün değil.”

“Ve her ne sebeple olursa olsun Newey orada olmazsa, takım çok farklı durumda olabilir.” dedi.


Yorumlar

“Schumacher, Rekorlarını Vettel'in Kırabileceğini Düşünüyor” için 13 yanıt

  1. 2014 belirleyici olacak; bu kadar major degisiklik güç siralamasinda çok büyük değişiklikler yapabilir… RBR 2014 başladiğinda da dominant olursa o zaman Schuminin dediği doğru çikabilir ama gerilerde kalirsa 7 sampiyonluk hayal olur….

  2. Söylediklerin kısmen doğru, fakat takım arkadaşını bir şekilde sürekli geride bırakıyor bölümü bence yanlış.Çünkü takım arkadaşınin Vettel ile yarışmasına izin verilmiyor, verilseydi Vettel önde bu kadar rahat yarışlar kazanamazdı.Bunu hepimiz biliyoruz.

  3. adamsın şumi inşallah kıracak

  4. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    2012 de EBD Gitti Vettel bitti dediklerini hatırlıyorum ben bu sitede herkesin sonra yine değişen birşey olmadı EBD gideli 2 sene oldu ama şampiyon hala Vettel.Onun için 2014 te Redbull'un pili bitecek diye bir şey söz konusu olamaz.Diğer takımlar 4 senedir araç yapamadı 2014 kuralları ile yapacaklarının garantisi mi var ?

  5. Vettel'in altındaki uçak da diğer şampiyonların altındaki akülü araba mıydı?

    Tamam, en hızlı aracı olmadan şampiyon olabilen yok, ama en hızlı araç altındayken bunu değerlendirebilen, abuk subuk kazalar yapmayıp sürekli puan alabilen ve takım arkadaşını (bir şekilde) geride bırakabilen pilot da hakkıyla şampiyon olmuştur ki bundan dolayı saygıyı hakederler.

  6. Fernando 4LonSo avatarı
    Fernando 4LonSo

    Redbull 2014 de rekabetçi olursa rekorları kırar bu bir gerçek ama benim düşüncem Redbullun pili bu sene bitiyor,Vettel bu zamanları çok arar gibi olacak içimde bir his var Neweyin yapmış olduğu aracı 2014 kurallarla karşılaştırma yaptığın zaman çok büyük değişiklikleri aynı şekilde çalışmayabilir her takım için aynı sürpriz isimleri görebiliriz, 2014 e karmaşık sezona hoşgeldiniz..

  7. Shumi'nin en hızlı tur rekorlarını kırsın bana yeter. ROC yarışlarında Shumi en hızlı isimdi ve Vettel Shumi'nin 2 saniye gerisindeydi. O yarışlarda araçlar standart yanılmıyorsam. Vettel orda üstünlük kırsın ki Vetteli kutlayayım. Hamilton bence daha hızlı pilot ama araç yetrli değil. Pol turlarında kendini gösreriyor.Rosi zaten sustu. Vettel rekorlarını kırar diyosa kırabilir. Alonso ve Hamilton gibi ayrıca Rai'nin Ferrari'ye geçme şansıda var ama rüya takımı olurlar ki Rai Massa degil. Otorite kalmaz:).Eger Rai'de ferrari'ye geçerse ki o zaman Vettel'in rekorlara sanırım ömrü yetmez.
    F1'de özlediğim şey yarışları lastiklerin etkilememesi. Adamlar lastik patlicek diye gaza basamiyo yaww. F1 bu hız kesmicen lastik dayan mıyo ki. Kızgınım çetin mücadeleler görmedigim için

  8. erkan  cömert avatarı

    böyle giderse kırar tabi bizde farkındayız ve yazdıkda daha önce iyi araç iyi kullanıp olursa elbette olur

  9. Senna ya bolluk yoktu tabi Mclaren 90 larda en zayıf araçtı 🙂 Mclaren e göre aktif sistemsiz 2. sınıf olan bir benetton a karşı şampiyonayı schuminin altında bitirmesi kimin bolluk kimin yokluk pilotu olduğu nu gösteriyor:) 4 pol le sampiyonluk kazanmanın kimin bolluk kimin yokluk pilotu olduğunu göstermesi gibi:)

  10. kısa ve net hem vettelin bir hic oldugunu her seyin newey oldugunu schumaherin ise mevcut kuralları unutmaması gerektigini oyle kendi zamanındaki gibi bollugun olmadıgını hatırlatmıs.

  11. Vay be ileri zekalı hans yüzyılın bombasını patlattı meğer michalen in elinde sihirli bir değnek varmış :))Hayalleri ha demeye gerçekleştirecek ki buna da inanmıyorum hadi öyle olsa tek hayal gerçekleştirecek takım tek büyük takım ferrari değildi bunu da 3 yıllık dominasyon dönemi için söylüyorum.Diğer taraftan 1996 ferrari nin ön kanadı bile sezonun yarısına anca yetistirildi ne diyor bu adam.Benetton ı saymıyorum bile diğerleri nin kullandığı sistemlere benetton michael i 2 sene sonra geçirdi bırak sihirli bir değnekle diğerlerinin önde olmasını.Dominasyona gelene kadar geride ve eşit araçlarla bile su anda vettel in sampiyonluk sayısına ulaşmıştı.Herhalde benetton dan daha önde olan mclaren ve willams da ve 2000-2003 de mclaren de sihirli değnek yoktu:)
    Ama bu ileri zekalı bir seyi çözememiş sihirli değnegin kendisi michael:) Vettel de ne zaman geride veya eşit araçlarla sampiyonluklar kazanır o zaman onunda bir sihirli değneği olur.Her efsanenin olduğu gibi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir