Hulkenberg Daha da Hızlandığını Düşünüyor

yazar:

kategori:

2010’da Williams ile spora giren Hulkenberg 20122’de koltuk bulamamıştı. 2012’de Force India spora dönen Alman sürücü bu sene Sauber’de yarışıyor.

Hulkenberg “Her zaman yeni koşullar, yeni lastikler ve kurallar olduğu için sürekli bir şeyler öğreniyorsunuz.”

“Formula 1’de 3. senem. 2012’de bir senenin ardından geri dönmüştüm ancak bu sene geçen seneye kıyasla pürüzsüz bir geçiş oldu.”

“Çoğu zaman araçtan ve kendimden maksimumu çıkardığımı söyleyebilirim.” dedi.


Yorumlar

  1. Seni zaten biliyoruz da Spa'da Gutierrez baya iyiydi . Ayarları bulması, sürüşü herşey çok iyiydi Gutierrez adına.

  2. Raikonen giderse Lotus kesinlikle kaçırmamalı Hulkenbergi

  3. alonso f1 den ayrılırsa bende yavaştan elimi çekerim f1 den çünkü o benim için bu sporu izlenesi kılan tek kişi o yüzden ayrılmasını hiç istemiyorum ondan sonrasını tahmin edemiyorum ama olurda eskisi kadar olmasada takip etmek istersem (f1 bence pilot tutmadan olmuyo) muhtemelen bu çocuk sen olcaksın hulk , ben zaten büyük takımlarda hep 1 olan adamı takip edip başlamam fanlığa ben kendini yeteneğini orta sıralarda veya alt sıralardada kanıtlamış adamı desteklerim gençleri yakalarım alonsodada öyle oldu şimdi benim gözümde 5 şampiyonluk sahibi büyük şampiyon senide takip ediyorum ufaktan alonsonun yeri çok ayrı kimse onun gibi olmayacak kimseyle kanım uyuşmayacak ama izlersem seni izlerim o gittikten sonra izlerim dediğimde asya yarışları için uyanamama korkusuyla yatamadığım son 10 senedir olduğu gibi bi durum olmaz o beklemeyi bana bi alonso yaptırabildi he unutmadan ferrarideki 2. koltukta seni görmek isterdim alonsoyla eşit şartlarda ne yapardın diye o koltuğu hak ediyosun gördüğüm kadarıyla

  4. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Hulkenberg'de Sauber'in podyumlarına tav olup geldi ama geçen seneden berbat takım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir