Perez Monza'da İyi Bir Şov Hedefliyor

yazar:

kategori:

En iyi sonuçlarından birisini Monza’da kazanan Perez “Monza muhtemelen Formula 1’deki en güzel pist. Tarihi bir yer ve oraya vardığınız andan itibaren ziyaret ettiğiniz diğer yerlere göre farklı olduğunu hissediyorsunuz.”

“Aslında Formula 1’deki en iyi yarışlarımdan birisini geçen sene Monza’da gerçekleştirdim. Pazar günü her şey yolundaydı. Lastiklerimi iyi sakladım ve ikinci olurken Fernando Alonso’yı geçtim. Ve Formula 1’deki en iyi sonucumu tekrarlamış oldum. Harika bir gündü.”

“Puan kazanabilecek performansa sahip olduğumuz Spa’daki hayalkırıklığının ardından tekrar mücadele etmek için istekliyim. Macaristan ve Belçika’da olduğu gibi önde mücadele edebileceğimiz bir araç beklemiyoruz ancak puanlar için mücadele etmeyi umuyorum. Bu her zaman eğlencelidir çünkü takım ve sürücü olarak elinizdekinden maksimumu çıkarmanıza bağlı olur.”

“Bu şekilde sert yarışırken, sıralamalarda iyi bir tur ya da yarışta zekice bir strateji sonuçta fark oluşturur. Bu harika bir deneyim. Bu yüzden her zaman her tur zorlayacağım.” dedi.


Yorumlar

  1. geçen seneki yarışı tekrar izledim, ferrarilerle ne güzel dalga geçmişti öyle 😀

    keşke tekrarını yapabilse

  2. can (spa2000) avatarı

    Bu özgüven, aracın gelişiminin hangi seyirde olduğuna dair en büyük gösterge.

  3. kimi den uzak durda show mu yapan agresif mi sürersin ucarmısın ne yaparsan yap…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir