Maldonado Kötü Şöhretini Umursamıyor

yazar:

kategori:

Maldonado Spa’da Paul di Resta ile olan kazası sebebiyle 10 saniye dur-kalk cezası almıştı ve bu cezanın adil olmadığını söylemişti.

Venezuelalı pilot geçtiğimiz yıl da aldığı cezalarla ün salmıştı.

“Yarışıyorum, bu bir yarış. Şöhretim ise bambaşka bir şey. Yarışmaya devam edeceğim ve benim hakkında kim ne düşünüyorsa düşünebilir, bunlar onların doğal hakkıdır.”

“Bir hata yaparsanız cezalandırılırsınız, ama Belçika’daki ceza çok ağırdı.”

“Futbol gibi aslında. Dışarıdan bakıldığında bir şey söylemek çok zordur. İçeriden bunu açıklaması da zordur. Eğer bunu açıklamaya çalışıyorsanız ve sizi anlamıyorlarsa Spa’daki durum olur: adil olmayan bir ceza.”


Yorumlar

“Maldonado Kötü Şöhretini Umursamıyor” için 10 yanıt

  1. o olayda karthikeyan bi anda çok yavaşladığı için gerçekleşti yani rosberg'in ortada bi suçu yoktu…

  2. 2 cm değildi o kafadan 20 cm vardı belki.yani 40 da 1 ihtimal aynen schuminin 2010 daki kazası gibi schuminin gıkı bile çıkmadı o olayda liuzzi ile kazasıydı sanırım (yanlış hatırlıyor olabilirim) .ağlamasın alo bunlar dediğim gibi 40da 1 ihtimal.ve normal o kadar risk yolda yürürkende var

  3. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Şuan F1 'de gayet ölüm riski vardır.

    Alonso geçen sene ölümden döndü .

    Bunu kendide söyledi.

    Araç kaskının 2 cm uzagından geçti.Kaskına çarpsaydı ne olacaktı.

  4. öldürmek falan yok bu 1.siz bizle dalgamı geçiyorsunuz şu anki f1 de kimse ölmez sakat kalması bile çok zor o eskidendi.cesur pilotlar eskide kaldı ölenlere rahmet kalanlara uzun yaşamlar dileriz.anılarda yaşayacaklar 🙁

  5. rosberg de kartikeya nı aynı şekilde öldürecekti abu dabide nedense kimse bir tek kelime bile konuşmadı ne de bir grid cezası aldı rosberg.gro bu yıl kendini çok geliştirmiş bu acıkca gözukuyor.bu kadar olaydan sonra maldonada nın düzeleceği zor gözüküyor.kobayashi gibi kovaleinen gibi pilotların grid dışında kalmaları üzücü gercekten..

  6. Bunun akıllanacağı yok ümidimi kestim ben 😀

  7. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Gro bu sene akıllansa da,artık namı kirlendi.

    Gro diyince Alonso'yu kıl payı öldürmekten kurtulan,kazalar sonucu men cezası alan bir pilot olarak

    bilecekler.

    Sen birşey yapamazsın.

  8. Hala bu adamla Gro'yu kiyaslamakta asiri mantikli (!) yani… Gro'nun bu sezon Monaco disinda akilda kalan kazasi var mi? Gro 2. tam sezonunda kazalardan kurtuldu peki Maldonado? 3.tam sezonunda ve hala butun yarislarda olaya karisiyor sezon basinda ust uste 4-5 yarista kaza yapti bir iki yaris duruldu sonra yine basladi yani Grosjean uzerinden sacma esprileri bir kenara birakin artik bu sezon gercek bir yaris pilotu oldu Grosjean!

  9. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Bir arkadaş tavsiyesi:

    -Gro ile dertleşmeni öneriyorum ..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir