Alonso Bisiklet Takımı Satın Aldı

yazar:

kategori:

Takımın ana sponsoru Euskaltel’in spordan çekileceğini açıklamasının ardından kapanmak üzere olan takımı sürpriz bir şekilde Alonso aldı.

Euskaltel Euskadi adlı takımın lisansı Basque Cycling Pro Team’e aitti ve bu takımın yeni sahibi Alonso oldu. Bu hamle ile Alonso, bu alandaki en yaşlı takımı kurtarmış oldu. Takımın gelecek sene isim değiştirip değiştirmeyeceği bilinmiyor.

Bisikletlerle arası iyi olan Alonso, bu sabah Twitter’da yaptığı açıklamada önemli haberler vereceğini söylemişti ve o haber ortaya çıktı.


Yorumlar

  1. Çok doğru söylüyorsun.TV'ler dizi ve Show dan geçilmiyor.

  2. Bu gün Taş delen ormanında sırt üstü uzanıp uzun ağaçların arasında gök yüzünü seyrederken aklıma geldi
    o kadar genç nüfusumuz var,Doğudan Trakyaya kadar bu genç nüfusu sporun çeşitli branşlarına kanalize edip bu insanlardan Rafael nadal Djokoviç Alonso Hamilton Phelps gibi sporcular yetiştirelemez mi diye, eve gelir gelmez hemen bilgisayarı açtım ve senin yorumunu gördüm.
    tebrikler,

  3. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Diger arkadaşlara ve bana saygısızlık yapıyorsun.

    Begenmeyen,istemeyen burdan gider.

    Biz bazen tartışsakta sonra tekrar barışıyoruz çünkü biz aileyiz .

    Bunu unutma ..!!

  4. sonunda şu sitede adam gibi bi yorum görebildim

    sağol

  5. tolgakaranlik avatarı
    tolgakaranlik

    Bu mu la önemli haber? McLaren'ı satın alsa da krizden kurtarsa…

  6. hamilton AMGTEAM avatarı
    hamilton AMGTEAM

    bu arada fernando alonso'yu da tebrik ederim ..

  7. hamilton AMGTEAM avatarı
    hamilton AMGTEAM

    avrupa spor kanallarının çoğunu sürekli takip ediyorum ,keşke ülkemizde de bu kadar geniş kapsamlı spor dallarına eğilim ve destek olsa çok büyük yetenekler şampiyonlar çıkabilir , acun'un karşısında şaklabanlık yapacaklarına dünya huzurunda kendilerini sporun farklı alanlarında ifade edebilirler , saygılar ..

  8. Bu arada bugün saat 17.00'de Eurosport'da İspanya Bisiklet Turu etabı var, spiker hem motor sporlarına hem de bisiklete çok hakim birisi. Muhtemelen bu konuyu baya konuşurlar bugün (ya da bi ihtimal çarşamba). Meraklısı varsa kaçırmasın.

  9. Dasha tahminim tutmadı ya neyse 🙂 hayırlı olsun kendisi ve takımı adına.

  10. Valla inanılmaz mutlu oldum, Euskaltel Eskadi 20 senedir pelotonda yarışan bir Bask takımı ve pelotonun en önemli renklerinden. Takım 4-5 milyon doları bulamadığı için kapanacaktı ve hatta birçok bisikletçisi başka takımlarla görüşmeye başlamıştı. Açıkçası kimsenin ümidi kalmamıştı. Alonso'nun yaptığı aynı zamanda büyük bir incelik. Bundan sonra ne olacak baya merak içerisindeyim, takımın geleceğini garanti altına almak için Santander'le falan anlaşabilir ama takımın kimliğiyle çok oynamaz galiba, sonuçta Bask takımı. Yukarıda arkadaş güzel yorumlamış, dağ fare doğurmadı kesinlikle, Alonso'nun yaptığı F1 için önemli olmayabilir ama Bisiklet ve sporun geneli için önemli bir gelişme, çünkü satın aldığı takım hatta kurtardığı takım kültürü olan bir takım, sıradan bir takım değil. Aynı Woods'un Sauber'i alması gibi. Aynı zamanda F1'in ekonomik gücünü gösterir. Alonso'ya hiç bu kadar saygı duymamıştım, helal olsun.

  11. Fernando Alonso  Diaz avatarı
    Fernando Alonso Diaz

    Tiger Woods'un gelip Sauber'i satın aldığını düşün. Bu da o derece büyük bir haber… Bisiklet sporunu takip etmediğin için haberin küçük olduğunu sanmamanı tavsiye ederim…

  12. dağ fare doğurdu beyler, bende çok önemli birşey açıklayacağını sandım :)))

  13. Santander Samurai Cycling Team 🙂

    Hayırlı olsun. Bakarsın kendisi de yarışlara katılır izleriz Fransa'da.

  14. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Artık ferrari'de şampiyon olamadın inşAllah burdan olursun şampiyon 😀 😀

  15. Fernando Alonso  Diaz avatarı
    Fernando Alonso Diaz

    Çifte müjde ne zamandır Alonso'nun takım alacağı ve Alberto Contador'u takıma katacağı konuşuluyordu üstelik önemli takımlardan biri olan Euskadi'nin geleceğinin belirsizliği takımın bisikletçilerini ve biz bisiklet taraftarlarını endişelendiriyordu. Belki ilk etapta Contador takıma katılmaz ama Fransa Bisiklet Turun'da ki fiyasko sonrası Rus Bankası Tinkoff'un Saxo Bank'ı bırakmayı düşündüğü biliniyor… Bir ara HTC Columbia taraftarlığı sonrası Ben de Contador için Saxo Bank'ı tutuyordum ama tam anlamıyla taraftarı olabileceğim bir takım bulamıyordum kendime Alonso'nun takımı olması kendime bisiklet ekipmanı alma isteğim kabarmışken hangi takımın mayosunu alacağımın kararı verilmiş oldu 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir