Tost: "Ricciardo'ya İyi Eğitim Verdik"

yazar:

kategori:

Tost “Yetenekli olduğu ve Scuderia Toro Rosso’da harika iş çıkardığı için takımda tutmak istesek de Daniel’e tebrikler. Bunun yanında Sebastian Vettel’in adımlarından ilerleyecek olması nedeniyle çok memnunuz.”

“Dietrich Mateshitz takımı aldığında, genç sürücülerin gelişiminde son adım olmasını ve üst takımın hedeflenmesini istedi. Daniel için olan bu gelişme, Red Bull Genç Sürücü Programının başarısını ve Toro Rosso olarak iyi bir yarış eğitimi verdiğimizi gösteriyor.”

“Daniel zaten yeni takımını biliyordu ve zaten bir kaç kere test yapmasının ardından gelecek sene orada kısa sürede kendisini rahat hissedecektir. Araçtaki Avustralya bayrağını dahi değiştirmeleri gerekmiyor.” 

“Daniel’in yerine 2014’te kimin geçeceği konusunda seçeneklere bakıp daha sonra karar vereceğiz. Bu konuda acelemiz yok.” dedi.


Yorumlar

  1. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    Vettel arkasına gelince yol versin diye eğitim vermişler 😀

  2. Duhan Peker avatarı

    Bence Toro Rosso Jules Bianchi,Kamui Kobayashi ve Giode Van Der Garde Üçlüsünden birini yarıştırabilir seneye.

  3. Always Ferrari avatarı
    Always Ferrari

    Herhangi Bi kuruluşun pist üstünde 2 takımı olamaması lazım bence. Bu dediğim her takım için geçerli. Yani Yeri Geldimi Kötü olan takımını Test için bile kullanabilir, gelişim yarışında öne geçebilir. he diyeceksiniz aralarında bilgi alışverişi olmuyordur. Bunada inanmamı Beklemeyin Şahsen.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir