Monza'da Çift DRS Alanı Olacak

yazar:

kategori:

2011 ve 2012’de  Rettifilo ve Ascari virajlarına gelirken DRS ölçüm noktaları bulunuyordu ve sonraki düzlüklerde DRS açılıyordu.

Bu sene şu ana kadar tek DRS alanına sahip olan yarış Monaco oldu.

Bu arada 2013 yarışı öncesinde Monza’da ufak değişikliklerin yapıldığı açıklandı. 1, 4, 6 ve 10 virajlardaki bordürlerde bazı değişiklikler yapıldı. Bunun yanında birinci virajın solunda bulunan demir bariyerlerin beton yapıldığı açıklandı.


Yorumlar

  1. kafayı yemiş bunlar iyice yapay olacak geçişler hiç bi zevki çıkmıycak.eskiden ne güzeldi bi atak oldumu heyecanlanıyorduk.

  2. "Bu arada 2013 yarışı öncesinde Monza'da ufak değişikliklerin yapıldığı açıklandı. 1, 4, 6 ve 10 virajlardaki bordürlerde bazı değişiklikler yapıldı. Bunun yanında birinci virajın solunda bulunan demir bariyerlerin beton yapıldığı açıklandı."

    ne yani vuran adam sağ çıkmasın diyorlar öylemi:) neyse. yine yarış sıkıcı geçecek anlaşıldı.herkes birbirini tur bindirir gibi geçeceği için böyle yazdım.monza gibi bir piste sahipsen orada DRS yi tümden yasaklayacaksın.monaco gibi bir yerde tek DRS koyup monza gibi bir yerde nasılsa her yer düzlük üçte koysak olur mantığını anlamıyorum.gerçi monaco nun neresine DRS koyacaklar oda muamma aslında.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir