Massa: "Ferrari'de Kalmak İçin Büyük Bir Fırsata Sahibim"

yazar:

kategori:

Brezilyalı sürücünün takımdaki geleceği, bir çok sene ortasında olduğu gibi tehlike altında çünkü henüz bir anlaşması bulunmuyor.

Massa “İyi bir sonuç her zaman önemlidir bu yüzden bunu başarmaya odaklanacağım. Ferrari’de devam etme konusunda büyük bir fırsata sahibim bu yüzden buna odaklanacağım ve araçta elimden gelenin en iyisini yapacağım.”

“Ferrari beni çok iyi tanıyor. Beni en iyi tanıyan takım Ferrari. Gelecek sene deneyimin ne kadar önemli olacağını biliyoruz çünkü farklı araçlar ve kurallarla her şey sıfırdan başlayacak.”

“Karar verirken sadece yarış sonuçlarına bakmazsınız. Her şeyin birlikte değerlendirilmesi gerek. Hafta sonundan maksimumu çıkarmak her zaman önemlidir.”


Yorumlar

  1. Fernando Schumacher avatarı
    Fernando Schumacher

    bir ferrari taraftarı olarak massanın neler yapabileceğini biliyoruz.bize çok güzel anlar yaşattı belki performansı dibe vurdu ama massa ferrariyle özdeşleşmiş bir isim gitmesi her zaman üzüntü verir.

  2. Karar verirken sadece yarış sonuçlarına bakmazsınız. Her şeyin birlikte değerlendirilmesi gerek. Hafta sonundan maksimumu çıkarmak her zaman önemlidir.

    Nasıl bir ikinci pilot olduğu da kararda etkili olsa gerek.

  3. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Nasıl olsa deden İtalyan . 😀

  4. bu seferde monte benim amcam diceğini sandım 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir