Lotus Uzun Dingilli Aracı Rafa Kaldırdı

yazar:

kategori:

Takım Monza’ya uzun dingilli E21 aracını getirdi. Kimi Raikkonen gün boyu yeni aracı test etti ve bu yeni aracın eskisine göre pek farklı olmadığını söyledi. Bunun yanında Raikkonen ile takım arkadaşı Romain Grosjean’ın dereceleri tamamiyle aynıydı.

Takım, yeni şasiyi tam olarak test etmeden sıkıntı yaşamaları ihtimaline karşılık daha tutucu bir yaklaşım sergileyeceklerini ve eski araçla devam edeceğini duyurdu.

Bununla birlikte Lotus, uzun dingilli aracın en az eskisi kadar hızlı olduğunu ve gelecek yarışlarda daha fazla test yaparak değerlendireceklerini açıkladı.


Yorumlar

  1. sağlık olsun. ilk denememizi yaptık ve daha kötü olduğunu görmemiş olduk.

  2. Bu sistemle şasi uzatma izşelmni en son Mercedes yapmışdı ve pek bir avantaj sağlayamamışlardı.Sonuç olarak aracı uzatmış gibi görünüyorsunuz ve bunu yaparken tüm süspansiyon geometrisi karışıyor.

  3. raikonene fayda sağlamayan hemen kaldırılır tabi. Grosjean olsaydı kullandırıp test ettirirlerdi ah şu 2. pilotluk.

  4. Bir kere de getirdiginiz guncellemeyi kullanin be arkadas DDRS icin de boyle yaptiniz yaptiniz kullanmadan cope attiniz gecen sene.

  5. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Faydası olmadıgı bellliydi antremanda .

  6. Haydaaa, e tum cuma gitti?

    Rai keske uzun dingille devam etseydin be abicim, ne kaybedersin ki.. Simdi eski araci 1 saatte ayarlayip siralamaya ve yarisa cikmak zorundasiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir