Alonso: "Ne Çok Mutluyuz Ne de Hayal Kırıklığı Yaşıyoruz"

yazar:

kategori:

Alonso “Her cuma olan hislere sahibiz. Ne çok mutluyuz ne de performans seviyemiz açısından büyük hayal kırıklığı yaşıyoruz. Gerçek resmi görmeden önce sıralamaları beklemeliyiz.”

“Red Bull burada da çok güçlü görünüyor ve sıralamalara mümkün olduğu kadar iyi hazırlanmamız ve eksik olan saliseleri bulmak için çok fazla çalışmamız lazım.”

“Henüz bugünkü verileri analiz etmesek de buraya getirdiğimiz güncellemelerin bazıları çalışıyor, bazılarının ise biraz daha geliştirilmesi gerekiyor gibi görünüyor.”

“Elimizdekilerden maksimumu çıkarmalı; kendi taraftarımız önünde hem sıralamalarda hem de yarışta iyi iş çıkarmalıyız. Umarım hava bizim tarafımızda olur çünkü pazar günü fırtına görünüyor. Bu yüzden koşullar ne olursa olsun başedebilmeliyiz.”

“Burada lastik aşınması çok düşük ve kesinlikle diğer yarışlara göre daha az pit stop göreceğiz.” dedi.

Felipe Massa “Bugün programımızdaki her şeyi; çeşitli aerodinamik çözümleri ve ideal downforce seviyesini test edebildik. Şimdi sıradaki görecimiz aracı sıralamalarla yarışta geliştirmek için verileri analiz etmek.”

“Her şey mükemmel değildi, özellikle de ikinci seansın sonunda ilk şikana gelirken vites kutusu sorunu yaşamam kötüydü. Birinci vitesten ikiye geçmek istediğimde direkt 3’e geçti ve yavaş bir şekilde pite döndüm. Tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ancak ciddi bir şey olduğunu sanmıyorum.”

“Kolay bir hafta sonu olmayacak çünkü rakiplerimiz her iki lastikle ve yarış seviyesinde çok iyi turlar attılar. Ancak biz de mümkün olduğu kadar rekabetçi olmak için her şeyi yapacağız.” dedi.


Yorumlar

“Alonso: "Ne Çok Mutluyuz Ne de Hayal Kırıklığı Yaşıyoruz"” için 3 yanıt

  1. son virajda tozu toprağı kaldırmasan ilk 3 teydin şampiyon bu sene olsada fazla hata yapıyorsun Massa bile geçti seni.

  2. tolgakaranlik avatarı
    tolgakaranlik

    Seneye bizim yılımız olacak =D

  3. Hızlı olan araç yavaşladıktan sonra ve hızlanma ivmesi negatif hale geldikden sonra şampiyonluk mücadelesi veren adamda böyle konuşup duruyor.

    Newey denen adam ilk sene bir model şasi yaptı ve her sene eksiklerini belirleyip ona göre düzeltme yaptı.Sadece geçen sezon egzoz ile uğraşırken diğer geçişleri sezon sanlarına göre halletti.Düzgün bir egzoz tasarlayıp araçlarını öyle tasarlamamışlardı ama herkesin modelini gördükden sonra araçlarına en uygun şekli seçip kendilerine o kadar kısa bir sürede uyguladılarki Vettel denen adama o aracı kullanmak kalıyor.

    Araçları ortama o kadar uygun ki sadece sürmek kalıyor.Webber biraz daha dikkatli olabilse Vettel ile başbaşa kalabilir.

    ALonso nun yapacak birşeyi yok… sadece bir kağnı arabası nasıl hızlı kullanılır modelini göstermeye çalışıyor o kadar.Geçen sene Piquet in dahi; ' Lotus yada Sauber kullanan ALonso nun şampiyon olabileceğini' söylemesi dikkate değerdir.Diğer takım pilotlarına laf atmıyorum ve söylemek istediğim Ferrari nin yetersiz kaldığıdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir