Dennis "Kovalainen'in de Zamanı Gelecek"

yazar:

kategori:

Mclaren Takım Patronu Ron Dennis, Heikki Kovalainen’in dünkü pole pozisyonunu yarışta değerlendirememesine rağmen kendisini kötü hissetmemesi gerektiğini söyledi.

Lewis Hamilton kendi evinde galibiyete koşarken Heikki Kovalainen yarışın başlarında lider gitmesine rağmen daha sonra bir kaç spin ve hata ile ancak 5. olabildi.

Ancak Dennis, 26 yaşındaki Kovalainen’in hafta sonu yaptıkları ile kendisini kanıtladığını söyledi.

Dennis "Dün sıralamalarda süperdi ve klas bir sürücü olduğunu gösterdi. Bugün için çok üzülmemeli çünkü yarış yeteneklerinin sorgulanamaz olduğunu bir kez daha gösterdi. Onun da zamanı gelecek." dedi.

Kovalainen ise "İyi bir start yaptım. Bir kaç tur Lewis çok zorladı ve biraz genişten dönünce virajı beni 5. turda geçmeyi başardı. Bir çok şeyin olduğu oldukça zor bir yarış oldu."

"Pist üstünde kaymak oldukça kolaydı bugün. İki kere spin attım ancak bunu yaşayan tek pilot ben değildim. En azından 4 puan kazandım ve bu  markalar puanımızın yükselmesine biraz yardımcı oldu." dedi.


Yorumlar

  1. kovalainen 1 numara,
    hamilton da alonso gibi olacak seneye ….

  2. bi önceki yazımda ,aslında, belki de sırf polü hamilton değil de heiki aldı diye sevindi. cümlesi yanlış olmuş..sevinmedi, demek istemiştim asıl .)
    Ahmet hocam, kayırılmaktan kasıt 2. pilot, levisin şampiyonluğu için çalışan piyon , muamelesi gördüğü ise ben buna katılmıyorum..ama, önceden de belirttiğim gibi, takımın sevgi ve sempatisini alma konusunda levis öncelikli şu anda..tabi bu , heikinin sevilmediği anlamına gelmez.Takım heikinin sıradanlığına kılıf uydurmak için bin dereden su getiriyor nerdeyse..sevmeseler bunu yapmazlar

  3. Mehmet Yılmaz avatarı
    Mehmet Yılmaz

    yarış kuru zeminde olsaydı..eminim ki kova 1. olurdu.

  4. Rakkathebest  avatarı

    mclaren fınlıler hakkında soyledıgın sey yanlıs bence durust ıcıdısı bır olan ınsanlar acık sozlu vs…. ama f1 de sansızlıklar yasadıklarıda dogru 😀

  5. Ama ne olursa olsun pole pozisyonunu bir pilotun yani takimin kazanmis, surat asmanin manasi nedir ki? ayrica yeteri kadar iyi olmadigi soylenen bir pilotun kazanmis pole pozisyonu, iste size yanit diye daha fazla sevinmesi gerekmezmi? Tabi ki Lewis`in takim tarafindan daha iyi taniniyor daha cok seviliyor olmasi kadar dogal bisey yok, ancak pole pozisyonunu kazanan yine senin pilotun, Dennis cok fazla laubali olmayan ve ciddi disiplinli bir adamdir ve ben bu huylarini severim ama bu hareketi bana ilginc geldi, sadece bunu paylasmak istedim..

  6. aslında, belki de sırf polü hamilton değil de heiki aldı diye sevindi..bilemeyiz yani bunu..ama dediğim gibi,lewisin kayırıldığına dair bir kanıt olamaz bu..bir takım patronunun her iki pilotuna mutlak bir eşit sevgi-sempati beslemesi mümkün değil..ama her ikisine de adil davranması mümkün.

  7. Ahmet Kara hocam, lewis n takım içinde heikiden daha çok seviliyor olduğu aşikar..normal olan da bu..takım onu daha iyi tanıyor uzun süreli birliktelikleri var felan..ama lewisi kayırdıklarına dair hiç bir emare yok ortada.ha, olaya taraflı bakılır, iş hayalgücünü zorlamaya kalırsa her hareket her yöne çekilebilir..Dennisin sevinmemiş olması 1-2 nin kendi takımına gitmesi bekleyişinin karşılanmamış olmasıdır muhtemelen.

  8. ahmet kara kardeş evet bende gördüm içeride seviniyorlar ronun da suratı asıldı kaldı kardeş lemisi çok kayırıyorlar ama olsun heiki şansı yok kuru olaydıda göreydi hemıltın o panikle o sitresle kesin girerdi kardeş

  9. Ilginc olan Heikki pole pozisyonunu aldiginda Dennis ekrana geldi, farkedenleriniz olmustur adam hic sevinmedi, Lewis takim tarafindan kayiriliyormu sizce?

  10. Mehmet Yılmaz avatarı
    Mehmet Yılmaz

    ben de vega nitro'ya katılıyorum..bu kova şampiyon olur..özellikle bu mclaren'de ilk senesi..hamilton ile ancak seneye karşılaştırabiliriz.

  11. Finliler hakkında emin olduğum tek şey.
    Uğursuz şanssız insanlar

  12. ogun savaş avatarı

    yarış kuru havada olsaydı büyük ihtimal 1 veya 2. sırayı alırdı Kova

  13. Mika Hakkinen 7. senesinde şampiyonluğa ulaşmış. Bu bilgi hemen emin olma diyo sana. Finliler biraz geç açılıyor. Mesela Keke Rosberg de 5. sezonunda şampiyon olmuş, Kimiyi biliyoruz.

    Özetle Kovalainen başarılı olacak…

  14. Dennis amca, böyle olacağını bilsen heikiyi kırk yıl beklese almazdın takıma.. :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir