Webber: "Vergne Pole Pozisyonunu Kaçırmama Sebep Olmadı"

yazar:

kategori:

Webber Monza’da son turunda daha hızlı geliyordu ancak Parabolica’da Vergne’nin pist dışına çıkması nedeniyle toz bulutlarının arasında kalınca az da olsa yavaşlamak zorunda kaldı.

Webber “JEW Parabolica’da son turda pist dışına çıktı ve toz nedeniyle onun orada kalıp kalmadığını ya da pistin neresinde olduğunu göremedim.”

“Biraz daha gittikten sonra çakıl alanda olduğunu gördüm. Biraz vakit kaybetmeme neden oldu ancak bu kayıp Seb’i yakalamama yetecek kadar çok değildi.” 

“Burası senelerdir benim için iyi olmayan pistlerden birisiydi bu yüzden yarın iyi bir sonuç almak için iyi bir yer elde ettik.”

“Sıralamalarda burada olduğum için mutluyum. Birinci seansta bu yaşlı adamın hazır olması biraz uzun sürdü ancak seansın sonu önemliydi ve turlarımdan oldukça memnunum.” dedi.

Formula 1’de AVrupa’da son yarışına çıkacağı için hüzünlü olup olmadığının sorulması üzerine Webber “Brezilya muhtemelen daha duygusal olacaktır ancak peçeteleri çıkarırsam yanlış karar vermiş olurum. Sürüşümden hâlâ keyif alıyor ve rekabetçi olmam iyi bir şey. Sadece temiz bir hafta sonu ve gelecekte temiz yarışlar çıkarmayı umuyorum.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir